algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:

Que comenci ja!

Els jugadors de la plantilla del Reial Mallorca estan desitjant que arribi el primer partit de Lliga

S'apropa el començament de Lliga i Héctor Cúper està fent els darrers ajustaments en l'equip per al debut de diumenge contra el Deportivo de la Corunya. Per això la plantilla del Reial Mallorca va tornar a tenir ahir doble sesió d'entrenament.

Javier Farinós, que segurament serà titular diumenge contra els gallecs, va manifestar després de l'entrenament matinal les ganes que té la plantilla de començar la Lliga. «Estam bé, hem fet una bona feina durant la pretemporada i desitjam que ja comenci la Lliga», digué el migcampista. Del Deportivo, Farinós va advertir que posiblement tendrà un ritme de competició més alt que el del Mallorca. «Nosaltres no hem pogut jugar partits importants, ells sí, però nosaltres jugam a casa i hem de guanyar», va afegir.

De la marxa del ja excompany seu Luís Garcia, el migcampista vermellenc va llevar importància al fet ja que segons ell «això passa a tots els equips, és el futbol, ho veim cada any i per a nosaltres no té major importància perquè és normal». De totes maneres, va afegir que la marxa del davanter havia estat una sorpresa per a tots el jugadors ja que no s'ho esperaven.

«Vull començar bé a casa, és molt important el primer partit, encara que ho seran també tots els altres que juguem aquí», manifestà Farinós, que va recordar que «l'any passat vàrem sofrir molt a casa, perquè vèiem que no puntuàvem i fer-ho a fora era molt difícil». «El que jo esper és aquest any sofrir menys a Mallorca, hem de treure més punts aquí perquè no passi el mateix que l'any passat», desitjà el jugador.

El migcampista del Mallorca va expressar les ganes que té l'equip de començar amb bon peu el Campionat Nacional de Lliga, encara que és conscient de la dificultat que tindrà l'equip per guanyar el Deportivo de la Corunya. «Ens ha tocat jugar contra un rival molt difícil, com ja va passar l'any passat, però esperam començar amb bon peu la competició, és per això pel que estam treballant».

La falta de davanters que té l'equip pot provocar que en el partit contra el Deportivo es vegi algun jugador fora de la seva posició habitual. Respecte a aquest fet Farinós va declarar que «nosaltres jugarem on ens diguin, el més bo i la clau d'aquest equip és que tots podem fer diferents feines».

Lluita
Miquel Angel Moyà continua la seva particular lluita amb Toni Prats per la plaça a la porteria vermellenca. El porter coincidí amb el seu company Farinós i destacà que allò que més ganes els fa és començar la Lliga. «Tenim moltes ganes de començar, perquè realment és el que més ens agrada, competir els diumenges i veure l'ambient que ha al camp de futbol», digué el porter.

De la incògnita sobre qui defensarà la porteria, Moyà no va dir si seria ell o el seu company el que ocuparia la porteria en el primer partit de Lliga, «com que a la porteria hem jugat un partit cada un, encara ens queda la incògnita de saber qui triarà Cúper per començar», explicà el porter.

Moyà comentà que és important aconseguir aquesta temporada bons resultats a Son Moix, tant per la moral de l'equip com la dels aficionats.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris