cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Un nou passeig per als S. Pareja

Les generals per categories ja es decidiren en la penúltima jornada

En la penúltima jornada de la Challenge Ciutat de Palma, organitzada per la S.E. Illes Balears, en el velòdrom de Son Moix, es decidiren tots els guanyadors de les diferents categories en la general. L'elit Pere Mas (Sánchez Pareja), el júnior José Alberto Ibáñez (Sánchez Pareja), el cadet Joan Marín (Deià), l'infantil Salvador Gonzálvez (B. Caldentey) i l'aleví Pau Oliver (Deià) seran els vencedors absoluts d'aquesta prova ciclista.

En la penúltima reunió dominaren, un pic més, els corredors del conjunt de Son Servera Sánchez Pareja. El sub-23 Joan Font s'imposà en la prova d'«scratch» i «keirin» i la parella Pere Mas i Juan Francisco Romero en l'americana, amb dues voltes d'avantatge sobre els segons.

El doblet de l'infantil Salvador Gonzálvez (Bicicletes Caldentey), que superà els cadets participants, en «scratch» i en l'eliminació, certificà la victòria del jove corredor de ses Salines.

Per altra banda, avui, a partir de les 16 hores, es disputarà a Montuïri el Trofeu Festes de Sant Bartomeu, organitzat pel club ciclista local, en un circuit urbà, per a les categories elit, sub-23 i júnior, màster 30 i cicloesportiu i veterans.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris