algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Quanta il·lusió!

El president vermellenc va prometre que amb «feina, feina i més feina» el Mallorca serà un dels grans


Diferent. Senzilla, però vistosa. El Mallorca recuperà ahir el vell costum de presentar-se i ho va fer en els prolegòmens del ressuscitat Trofeu Ciutat de Palma. A les deu en punt de la nit el grup Cap·pela donà inici a l'acte. La mascota del Mallorca aparegué el primer, amb l'estadi dins la penombra, mentre el seu nom es reflectia sobre la gespa amb un vistós joc de làser. Tot seguit, i per número de dorsal, varen anar apareixent la totalitat dels integrants de la plantilla vermellenca. Els mallorquins, el capità Alejandro Campano i, molt especialment, el japonès Okubo reberen les primeres ovacions de la temporada. Havia arribat l'hora de Cúper. L'afició estima quasi fins a la bogeria el tècnic argentí i ahir li ho va tornar a demostrar. El darrer a fer la seva aparició fou el president, Vicenç Grande. Focs artificials, vermells lògicament, i el crit d'«Aquest és el Mallorca 2005-06» deixaren pas als parlaments.

Campano agafà el micròfon i, després d'agrair el suport de l'afició durant la temporada passada, assegurà que enguany no es passarien dificultats. Així mateix deixà clar el compromís de la plantilla amb l'entitat. Cúper intentà parlar, però no va poder. L'afició cridà, l'ovacionà i li mostrà una vegada més tot el seu afecte. El tècnic explicà que el seu equip està compromès i que defensarà l'escut. Agraí també l'esforç de la temporada anterior i donà especial valor als silencis. Valorà així el saber estar callats quan el més senzill era protestar, xiular o partir.

Grande acabà amb les paraules i donà pas al futbol. Agraí la presència dels ducs de Palma i l'esforç de l'Ajuntament i de la seva batlessa, Catalina Cirer, per recuperar el trofeu. «Gràcies pel que has fet i pel que faràs», va dir a Cirer. Es dirigí a l'afició i assegurà que no oblidarà mai l'esforç realitzat, alhora que augurava triomfs: «Tenim el millor entrenador, el millor equip i per tant hem de guanyar», explicà. I el president, tan optimista com sempre, encara va anar una mica més enllà: «Amb il·lusió i feina, feina i feina farem un Mallorca gran».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris