algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín:
17°

Ortiz i Muntaner, els triomfadors

Un total de 160 ciclistes va participar en el Trofeu Vila de Sineu

L'elit colombià Estiver Ortiz (Illes Balears) i el júnior Jaume Albert Muntaner (Toyota) varen ser els grans triomfadors del Trofeu Vila de Sineu de ciclisme en pista, organitzat per l'Agrupació Ciclista local a Sa Voltadora, amb un total de 160 ciclistes participants en les diferents categories.

Els corredors de l'Illes Balears es repartiren en la darrera jornada les victòries. El colombià guanyà l'eliminació per davant de Juan Francisco Romero i de Pere Mas (Sánchez Pareja); i Joan Adrover, la puntuació, per davant de Pep Joan Barceló i de Daniel Crespí (Emaya).

En les curses de júniors i cadets, el cadet Lluís Guillem Mas (B. Caldentey) guanyà l'eliminació, seguit dels júniors Jaume Albert Muntaner i José Alberto Ibáñez (Sánchez Pareja); i Muntaner, la puntuació, seguit de Tomeu Amengual (Sepelaco) i Lluís Guillem Mas.

En les categories base, els primers llocs se'ls adjudicaren Pep Miquel Caldentey (Bic. Caldentey), amb doblet en la darrera jornada, guanyant la puntuació i l'eliminació; i Tomeu Gelabert (Toyota), que després de la victòria de Salvador Gonzálvez (Bic. Caldentey) en l'eliminació, marcà el corredor de ses Salines i tots dos quedaren lluny de les primeres places.

En la correguda de promoció, una puntuació, s'hi imposà Daniel Estarellas (V. Martel-Aguamar), superant els corredors Julià Xavier Gayà i Tomàs Àlvarez, del conjunt local Grup Fontanet. La victòria absoluta del corredor Joan Tugores, de l'Agrupació Ciclista de Sineu, ja estava assegurada abans de la darrera prova.

A la darrera jornada, el Trofeu Fon Gil, amb molt de públic a les grades, hi assistí el director de l'àrea d'Esports de S'Institut; el batle de Sineu, Pep Oliver; i el vicepresident de la Federació autonòmica, Guillem Orfí.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris