nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:

Decepció en els 50 quilòmetres marxa i en els 800 metres llisos

Només Natalia Rodríguez i Joan Lino Martínez passen a les finals


Natalia Rodríguez i Joan Lino Martínez foren els dos únics atletes espanyols que aconseguiren el seu objectiu en la jornada d'ahir. Així, seran presents en les finals de les seves modalitats, mentre que la resta del combinat estatal caigué en les seves classificatòries o no respongué en les finals.

L'espanyol Joan Lino Martínez es classificà per a la final de salt de llargada del Mundial de Hèlsinki amb un bot de 8'10 metres, just la marca exigida, en el seu primer intent.

Martínez, que aconseguí la medalla de bronce en els Jocs d'Atenes, obtingué la marca esmentada amb un vent favorable superior al límit permès, que és de dos metres per segon, motiu pel qual no serà homologada, encara que li bastà per passar a la final.

En la prova de 50 quilòmetres marxa, els dos representants espanyols quedaren desqualificats: Jesús Àngel García Bragado, campió mundial a Stuttgart 93, en el quilòmetre 43 mentre anava en sisena posició; i Mikel Odriozola, vuit quilòmetres abans, mentre anava en dinovena posició. La correguda la guanyà el rus Sergui Kirdyadkin, per davant del seu compatriota Veksey Vojevodin. El tercer va ser el jove italià Alex Schwazer.

Naroa Aguirre quedà fora de la final de salt amb perxa, igual que Antonio Reina i Eugenio Barrios, que tampoc no es pogueren classificar per a la final dels 800 metres llisos masculins, ja que tots dos s'enfonsaren en els metres finals de les seves sèries respectives.

En la darrera prova amb representació espanyola, les semifinals dels 1.500 metres femenins, Natalia Rodríguez es classificà per a la final, ja que quedà en la 5ª posició de la seva sèrie. Per la seva banda, Nuria Fernández no fou capaç d'aguantar el ritme que imposaren les russes en la cursa de 1.500 i quedà fora de la final.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris