muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
14°

Glòria per a Movistar, Lexus, CAM i Quum

Foren els vencedors finals en les categories IMS 600, Transpac 52, IMS 500 i IMS 670

ELexus, en la categoria Transpac 52, eCAM, en IMS 500, també eMovistar, en IMS 600, i eQuum, en IMS 670, es proclamaren vencedors finals de la 24a edició de la Copa del Rei de vela, que ahir visqué la seva darrera jornada en aigües de la badia de Palma.

L'atenció del darrer dia en el trofeu se centrava en el duel de la novedosa TP52, en què Movistar, Lexus i Atalanti XV es jugaven el títol. El guardó caigué al final del costat dels de Russell Coutts.

El vaixell de Campos i Vascotto tenien la Copa del Rei pràcticament a la butxaca, però una errada en l'arribada d'spi al final de la primera popa féu que aquest caigués a l'aigua, amb la mala sort que se submergí i s'embolicà en el bulb de la quilla. Això obligà un tripulant a haver de tallar la vela i es perdé en l'operació un temps que al final fou impossible de remuntar.

Aquesta situació no fou desaprofitada pels seus més directes rivals. ELexus de Russell Coutts i l'Atalanti de Paul Cayard, que anaven endarrerits fins llavors, sobrepassaren l'embarcació gallega. El primer aconseguí acabar per davant del segon i s'adjudicà la Copa del Rei per només un punt de diferència.

Aquesta mala notícia es va veure compensada a la categoria IMS 600, on eMovistar de Lorenzo Bressani fou el gran triomfador final per davant deForum Filatélico i de l'Andalucia te quiere. El vaixell de Gonzalo Araujo se la va jugar en la darrera prova, però no pogué amb la bona feina de l'embarcació de Sanxenxo.

Per altra banda, en la categoria IMS 500 tot estava decidit des de dissabte en favor deCAM, però l'embarcació de Fernando León es volgué acomiadar per la porta gran i ho féu adjudicant-se el triomf en la regata del dia per davant deTAU Cerámica de Javier Banderas i eCodorniu de Noluco Doreste. La superioritat del vencedor final durant tota la Copa del Rei fou aclaparadora i quedà clara veient la classificació, en la qual dominà amb una renda de 14 punts al segon vaixell, l'Azur de Puig.

Finalment, en la categoria IMS 670, eQuum Sevilla de Sergio Llorca revalidà el títol que aconseguít en l'edició del 2004, mentre que la segona plaça se la va quedar eMovistar de Jesús Pinto. La tercera posició va ser per aMutua Madrileña de Manuel de Toma.

La jornada va posar el punt i final amb la tradicional entrega de trofeus als millors vaixells de mans del rei Joan Carles.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris