algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

La competició estrenarà un nou programa, que serà just nocturn

Genets de tot Espanya es desplaçaran a Mallorca per participar-hi

Ahir al matí es presentà a la seu de s'Institut el XXI Trofeu SAR Infanta Helena, que es disputarà del 10 al 15 d'agost al Reial Club Escola Equitació de Mallorca -RCEEM-, a Bunyola.

El president del comitè organitzador, Sebastià Calvet; el seuvicepresident, Adolfo García; i el president de s'Institut de Serveis Socials i Esportius de Mallorca, Antoni Palerm, foren els encarregats de la presentació i d'explicar les novetats del torneig de salts.

La diferència principal amb les edicions anteriors és que s'allarguen els dies de competició fins a sis, perquè totes les proves puguin ser en horari nocturn, per evitar d'aquesta manera que els genets més joves hagin de competir amb el sol del capvespre.

Els responsables tenen previst que es produeixin devers 250 sortides a la pista, de manera que el nombre de participants serà ben nombrós. És previst que es reparteixin en premis devers 15.000 euros entre les diferents categories.

En total, seran cinc. Per a les tres primeres, els dies de competició seran el 10, l'11 i el 12, els dos primers amb proves classificatòries i amb la final prevista per al tercer. Aquests tres torneigs seran el Premi RCEEM, el Premi Direcció General d'Esports del Govern de les Illes Balears i el Premi de l'Ajuntament de Bunyola. D'aquestes tres competicions, l'altura màxima correspondrà als obstacles del Premi de l'Ajuntament, amb 1'15 metres. Els dies 13, 14 i 15 es disputaran el Trofeu Fabiola Fruchaud, ambs ostacles de fins a 1'35 m en la final, i el Trofeu SAR Infanta Helena, amb dificultats de fins a 1'40.

En el mateix acte, també s'hi presentà el nou trofeu del Memorial Pérez Seoane, que fou instructor d'Helena de Borbó. El millor genet balear en la final del Trofeu SAR, la prova estel·lar, rebrà el Premi Ultima Hora.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris