nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 10°
11°

El «Lexus» recupera el lideratge a TP 52

El «CAM» de Fernando León ha agafat un avantatge gairebé insalvable a la categoria IMS 500


La regata llarga de 100 milles nàutiques de la XXIV edició de la Copa del Rei que començà dimecres passat i que finalitzà a la matinada d'ahir, amb un puntuable pas intermedi per la Dragonera, fou aprofitada peLexus per recuperar el lideratge de la categoria Transpac 52 després que en la jornada anterior el perdés a favor deCaixa Galicia de Roberto Bermúdez.

L'embarcació patronejada pel neozelandès Russel Coutts, tricampió de la Copa Amèrica, s'imposà en les dues mànigues de la regata d'altura. Després de passar primer pel Toro, tal com informaven en l'edició d'ahir, eLexus continuà amb el seu extraordinari ritme cap a Cabrera i tornà a la badia de Palma arribant primer a la línia de meta situada a Cap Blanc, amb 52 segons de diferència respecte eCristabella de John Cook, que va realitzar una gran segona etapa de regata. La tercera posició fou per a l'Atalanti XVgrec del nord-americà Paul Cayard i la quarta per a un decebedor Caixa Galicia, que cedí així el cap de la general per només un punt.

A la categoria d'IMS 500, eCAM de Fernando León sembla que va directe cap a la victòria final. Després de veure's sorprès peMatador argentí en la primera màniga de la ragata llarga, rumb cap a Cabrera eCAM començà a aprofitar la seva encertada tàctica per reduir diferències respecte el cap de la prova. No trigà molt i quan superà l'embarcació argentina anà directe cap la darrera balisa. ETau cerámica de Theresa Zabell completà una decebedora part final de regata i ha perdut gairebé tota opció a la victòria final. L'Azur de Puig es col·loca segon a la general a set punts i Matador ja és tercer a vuit punts.

A la classe IMS 600 eMovistar de Bressani manté el lideratge de la categoria amb un còmode avantatge de 4,5 punts respecte eForum Filatelico i 6,6 respecte l'Andalucia Te Quiere. La sorpresa del dia la protagonitzà eBombardier Husa Hoteles, que guanyà la segona part de la regata després de no entrar entre els primers en la primera balisa de l'Illa Dragonera.

Després de la dura jornada de dimarts-nit de dimecres, les tripulacions de més de 100 vaixells, que representen 18 països diferents, gaudiren ahir de descans a l'espera de les darreres proves d'avui, demà i diumenge.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris