algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

El tarannà d'Alemany perjudica el Mallorca

L'actitud del president vermellenc davant les institucions públiques dificulta qualsevol tipus d'acord

Mateu Alemany es queda sol. L'actitud del president del consell d'administració del Reial Mallorca amb el Govern de les Illes Balears, el Consell de Mallorca i l'Ajuntament de Palma s'ha convertit ja en una dificultat per a la mateixa entitat vermellenca. La prepotència habitual d'Alemany i el seu comportament amb les institucions han provocat un malestar enorme en diferents ocasions.

Així, per exemple, és pública la falta d'entesa entre la batlessa de Palma, Catalina Cirer, i el mandatari vermellenc. El president del Reial Mallorca, fins i tot, critica gairebé en totes les rodes de premsa l'actitud de Cort i de la seva titular en relació amb el club. En aquest sentit, Catalina Cirer ha reiterat diverses vegades que, tot i el seu mallorquinisme, els interessos de la ciutadania, de la col·lectivitat, estan per sobre de qualsevol afecte personal.

El consell d'administració del Reial Mallorca, conscient de les dificultats d'Alemany per arribar a qualsevol tipus d'acord amb l'Ajuntament de Palma, ha delegat en Vicenç Grande les negociacions amb el Consistori. És evident que les bones relacions personals entre Cirer i Grande poden facilitar una entesa. El mateix Alemany explicà la setmana passada que s'havia obert una via de diàleg, si bé atribuí la bona predisposició de l'Ajuntament al seu regidor d'Esports, Rafel Duran.

Les relacions del mandatari vermellenc amb la presidenta del Consell de Mallorca, Maria Antònia Munar, no són gaire millors. De fet, no existeixen. En aquest cas, és el conseller José Miguel García l'encarregat de negociar amb la institució insular un conveni de col·laboració. Alemany n'està al marge. Una vegada més, la figura del president del Mallorca dificulta la negociació.

Per contra, tradicionalment les relacions entre Jaume Matas i Mateu Alemany han estat excel·lents. Ara bé, el distanciament ja ha començat. De fet, el dirigent vermellenc no ha aconseguit el suport de Matas perquè la directora general d'IB3, Maria Umbert, accedís a comprar els drets audiovisuals del club a un preu molt per sobre del valor de mercat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris