muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín:
14°

Alemany: «Els consellers saben que han de tenir doblers preparats»

Mateu Alemany explicà que el Mallorca firmarà avui un contracte amb l'anomenat G-30, però recordà que la seva prioritat és IB3

93268

Mateu Alemany durant la roda de premsa.

El president Mateu Alemany, acompanyat per Vicenç Grande i el seu fill Víctor, repassà durant la roda de premsa els continguts de la reunió del consell d'administració celebrada ahir horabaixa. Informà, en primer lloc, que Panter Kar 3000, l'empresa propietària de les accions de la família Asensio, havia decidit nomenar conseller del Reial Mallorca Pablo Lasagra, en substitució de Marcel·lí Socias. Alemany explicà que «no s'ha parlat de la meva continuïtat perquè no estava previst fer-ho» i, poc després, afegí que «qualsevol tipus de qüestió d'ordre personal, de futur, no que afecti només el president sinó persones importants com els consellers, l'entrenador o la secretaria tècnica afecta l'estabilitat del club, en un moment delicat com aquest, s'ha d'obviar... Ara, tots estam implicats de forma col·lectiva en el futur del club...», afirmà.

Sobre el futur d'Héctor Cúper, es limità a recordar el contracte firmat. «De moment, estarà dues temporades més, ja que té contracte en vigor...», digué.

Alemany explicà que el consell havia tractat també qüestions econòmiques, però assegurà que no podien concretar-se fins que se sabés si el Mallorca continuarà a Primera o descendirà a Segona. «S'ha parlat dels comptes d'enguany i, evidentment, està clar que hi ha dos escenaris possibles, un a Primera Divisió i un altre a Segona. Això és una variable que no coneixem en aquests moments. Quan es conegui, analitzarem el futur econòmic dels nostres comptes en funció dels ingressos o despeses que es pugui tenir a una categoria o una altra. En els dos capítols, varia d'una forma substancial», digué.

El president assegurà també que els membres del consell sempre han d'estar disposats a fer un nou esforç econòmic. «Li puc dir que un consell d'administració d'un club de futbol sempre ha d'estar preparat per fer esforços econòmics... Un consell d'administració d'un club de futbol està condemnat a tenir sempre preparat algun petit racó per dur al club... Els que tenen més sort tenen subvencions, requalificacions o altres tipus d'ingressos que els hi fa més bo de dur... Els membres del consell d'administració són conscients que han de tenir preparat a algun calaix doblers per aportar al club», significà.

Alemany deixà clar que, independentment de la sort esportiva de l'equip, serà inevitable firmar alguna operació de crèdit per poder complir amb els compromisos econòmics pactats. «Des que jo som al Mallorca, cada any hem hagut de fer, no una, sinó vàries operacions de crèdit per pagar la plantilla, per pagar als proveedors, per pagar els pagarés entregats... Sempre s'ha de cercar finançament... El Mallorca sempre ha complert amb els seus compromisos... De moment, no s'ha tancat cap operació financera», assegurà.

Alemany assegurà que el Mallorca firmarà avui el seu vincle amb el G-30 per negociar la venda dels drets audiovisuals de l'entitat de la temporada 2006/07, però reiterà en diferents ocasions que la negociació amb IB3 continuarà. «El gran tema de debat ha estat la qüestió televisiva... La comissió que es va nomenar en el seu dia ha informat de les negociacions duites a terme amb IB3, que continuarem les pròximes setmanes. Per qüestió de temps, el Mallorca subscriurà demà dematí contracte amb l'anomenat G-30 per negociar de forma conjunta amb Audiovisual Sport per l'ampliació del contracte dels drets audiovisuals a partir de la temporada 2006/2007...»

Alemany explicà també que, si el Mallorca no entràs ara en el G-30, es podria veure perjudicat en la seva posició negociadora. Assegurà que aquesta circumstància estava parlada i pactada amb IB3. «El consell d'administració del Reial Mallorca vol estar devora la seva televisió autonòmica. Estarem en tots els sentits col·laborant amb ells perquè tenguin els millors continguts audiovisuals i informatius possibles i continuarem les negociacions per tancar un acord ampli amb matèria de patrocini... Esperam que en un termini relativament breu aquest acord estigui tancat. Estam condemnats a entendre-nos... Els interessos de les dues entitats coincideixen en quasi tot», explicà.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris