algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
16°

S'han de cercar solucions econòmiques

El consell es reuneix avui amb la possibilitat que els seus membres hagin d'avalar

S'han de cercar solucions econòmiques. El Reial Mallorca ha d'afrontar durant els pròxims mesos pagaments importants i s'han de trobar els mecanismes per poder complir amb tots els deures econòmics pactats. Una de les opcions que es considera és la de sol·licitar un crèdit, però sembla inevitable que els membres del consell d'administració avalin l'operació.

En aquest mateix sentit, si al final s'aconseguissin descomptar els pagarés amb els quals el Deportivo féu efectiu el traspàs de Luque, seria també imprescindible una garantia del consell d'administració. Aquest punt no serà conflictiu, sempre que la totalitat dels consellers estiguin disposats a avalar. Ara bé, si n'hi ha cap que s'hi negui poden sorgir dificultats, ja que aleshores altres membres de l'assemblea podrien rebutjar també la possibilitat d'oferir una garantia.

Per tot plegat la reunió es presenta interessant, ja que altres vegades algun conseller ja ha mostrat la seva negativa a avalar cap classe d'operació. A més, i almanco fins ara, el compromís econòmic del Grupo Zeta amb el Mallorca és nul i pareix complicat que ara estiguin disposats a involucrar-se.

D'altra banda, el consell d'administració començarà a estudiar la planificació econòmica de la temporada pròxima. La primera de les decisions que s'han d'adoptar afecta Héctor Cúper, ja que s'ha de determinar si continuarà al capdavant de l'equip. L'òrgan directiu podria tenir sobre la taula una proposta d'Alejandro Camaño, el qual hauria fixat les condicions per possibilitar la continuïtat del preparador argentí. Així mateix, s'aclariran els criteris econòmics que han de regir per a la plantilla de futbolistes.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris