algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 10°
18°

Víctor: «A l'escalfament les cames em tremolaven»

72680

El jove debutant Víctor Casadesús, en una imatge presa ahir a la plaça del poble on resideix, Algaida.

M.À.C.


Després de perdre contra el Saragossa, Héctor Cúper va obrir les portes del filial. Amb la permanència convertida en una utopia, el tècnic argentí anuncià l'arribada al primer equip de futbolistes del Mallorca B que poguessin donar un nou aire a un conjunt enfonsat anímicament. Així va ser com Víctor Casadesús (l'Arenal, 1985) va veure complit diumenge passat el seu somni de debutar amb el primer equip en partit de Lliga. Enrere quedava la seva mala experiència en el partit de Copa contra el Lanzarote. Quan encara arrossegava problemes físics, l'atacant va completar un fluix partit el mateix vespre en què el Mallorca va ser eliminat. Format a les categories inferiors del Mallorca, on arribà en edat infantil, Víctor confia ara a mantenir-se en el primer equip, però no oblida que el filial també necessita els seus gols per no baixar a Tercera.

-Heu pensat molt en les dues ocasions que tinguéreu i no aprofitàreu?
-Diumenge vespre hi vaig pensar molt, però això sempre passa. Després de cada partit sempre et planteges com t'hauria sortit aquella jugada o l'altra si ho haguessis fet d'una altra manera.

-Què us va dir Cúper?
-Abans del partit només em va dir que no estigués nerviós i que jugàs com jo sabia. Però el cert és que, quan vaig sortir a escalfar, les cames em tremolaven, estava molt nerviós. Tot allò impressionava, encara que no hi hagués gaire gent a la grada. Després, quan botàrem al camp per jugar, ja estava més tranquil. Quan vàrem acabar, Cúper em donà l'enhorabona.

-Com us va rebre el vestuari?
-Molt bé, tots em varen animar. Luis Garcia, Felipe Melo... tots varen tenir bones paraules abans, durant i després del partit. El cert és que m'ha agradat molt l'ambient que he trobat dins el vestuari.

-Vàreu guardar la camiseta?
-És clar. Li vaig demanar la camiseta a Xisco Muñoz i li vaig explicar que no li donava la meva perquè era la meva estrena. La pròxima vegada la hi donaré.

-Si alguna lectura positiva es pot treure del més que probable descens és que pot suposar un major impuls per a la gent jove, no?
-Sí, segurament, però jo m'estim més que l'equip es mantengui a Primera, encara que no juguem tant.

-Com us definiu com a davanter?
-Un jugador molt tècnic. Tenc força però no som massa ràpid. De cap vaig bastant bé i en les categories inferiors sempre he tengut instint golejador, tot i que enguany només he fet vuit gols amb el filial. És veritat que he estat lesionat, però no estic content.

-On us agrada jugar?
-En el filial estic com a referència dins l'àrea, però en la selecció l'entrenador em va donar a elegir i jo estic més còmode fent de mitja punta. Però mentre jugui, ja estic content.

-Teniu un referent com a futbolista?
-M'agrada molt Samuel Etoo, encara que som jugadors molt diferents. Amb qui la gent sí em compara és amb Diego Tristán, fet que és un orgull, però no crec que mai pugui arribar al seu nivell.

-Com veis les opcions de permanència del primer equip?
-Encara tenim opcions, ens hem d'aferrar al que sigui. Està clar que el Racing ens du tres partits d'avantatge i només en queden sis, però tot és possible. Coses més rares s'han vist en el futbol.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris