nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín: 11°
12°

A la recerca de la dignitat perduda

El Mallorca, amb Víctor i Cavalli, intentarà sumar una victòria que alimenti la seva autoestima

79610

Cúper vol tornar saber el que és guanyar un partit de futbol, després que gairebé ho haguem oblidat.

Monserrat.


Guanyar un partit de futbol. Aqust objectiu és el que s'ha autoimposat Héctor Cúper, després de quatre jornades seguides sense sumar cap punt i amb les portes de l'infern obertes de bat a bat. No vol ni pensar amb una nova derrota que quasi confirmaria el descens matemàtic de categoria.

El Mallorca vol, com a mínim, perllongar l'agonia el màxim possible, i ja que ni Cúper ni els sis reforços hivernals han donat un nou aire a l'equip, avui veurem el debut de dos joves del filial que potser posin, com a mínim, la il·lusió que la resta de futbolistes sembla haver perdut.

Víctor Casadesús i Johan Cavalli seran, idò, els grans protagonistes del partit d'avui contra el València, ja que han estat posats a la convocatòria, i recordem que el tècnic argentí anuncià que si entraven a la llista, seria per jugar d'inici. Ja que Mark Iuliano i Sergio Ballesteros ja han complit el partit de sanció, tot apunta que seran ells dos els futbolistes que formaran la parella de centrals, la qual cosa podria deixar fora de l'equip el pobler Iván Ramis. Poli en el lateral esquerre i David Cortés o, fins i tot, Alejandro Campano a la banda dreta completaran una defensa que tornarà a ser de quatre homes, més d'acord amb la filosofia d'Héctor Cúper, ja que de totes maneres els vermellencs encaixen gols amb la mateixa facilitat amb quatre defenses que amb cinc.

La línia de creació és la que més incògnites presenta. Sense els dos teòrics titulars, Guillermo Pereyra i Gonzalo de los Santos, l'entrenador del Mallorca va provar ahir amb una parella inèdita, formada per Farinós i Marcos. No debades, el mallorquí va tenir divendres una llarga xerrada amb Héctor Cúper, i en els moments més complicats de la temporada ha estat l'únic futbolista que ha donat la cara.

Això desplaçaria Cavalli a la banda esquerra en perjudici de Tuni, encara que el més probable és que el solleric es mantengui i Farinós o Marcos deixin el seu lloc al francés. Jorge López ocuparà la posició d'interior dret, i la parella atacant estarà formada per Luis Garcia i el debutant Víctor Casadesús. Un fet prou significatiu, ja que un jugador del filial deixarà a la banqueta la parella atacant fitxada el gener per «resuscitar» l'equip, com són Yoshito Okubo i Bernardo Romeo. L'entrada en la llista de l'argentí ha estat una sorpresa, ja que el davanter encara és part de la llista de baixes, però Cúper no ha volgut perjudicar més el filial i no ha agafat un altre futbolista. Així, es pot dir que la presència de Romeo serà només testimonial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris