muy nuboso
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
17°

Revolució total a la plantilla

El descens del Mallorca a Segona l'obligarà a desfer-se d'alguns futbolistes i servirà per donar major projecció a d'altres

La plantilla del Reial Mallorca experimentarà una revolució gairebé total la temporada vinent. De fet, són molts els futbolistes que acaben la seva relació contractual amb l'entitat. És el cas de Poli, De los Santos, Okubo, Romeo, Iuliano, Melo, Westerveld, Correa, Jorge López, Arango i Marcos, uns perquè la seva cessió finalitza el 30 de juny i hauran de tornar al club d'origen i altres perquè el seu compromís just arriba a la data esmentada. Sigui com sigui, no es pot descartar que homes com Arango i, fins i tot, el mateix Poli rebin una oferta de renovació.

El cas més complicat és el de futbolistes amb contracte que poden convertir-se en transferibles. El Reial Mallorca intentarà que alguns abandonin l'entitat, ja sigui com a cedits o mitjançant un traspàs, perquè el club no pot assumir la seva elevada fitxa a Segona. Aquesta és la situació de Farinós, Ballesteros i Fernando Niño, que perceben unes quantitats molt superiors a les que podran suportar les arques vermellenques.

Un altre cas ben diferent és el de jugadors com Luis García, David Cortés, Campano o el mateix Moyà, que just partiran si el Mallorca en rep una bona oferta. Es tracta de grans futbolistes, útils per a qualsevol equip i que, per tant, són susceptibles de traspàs. Com és lògic, no tots acabaran abandonant l'entitat.

Per acabar, s'ha d'esmentar el cas d'aquells amb contracte en vigor i que, de manera previsible, continuaran a la plantilla o hi tornaran després d'una cessió. Són homes com Alberto, Ramis, Pereyra, Perera, Delibasic, Tuni, Carmona...

UN NOU PROJECTE.
El descens del Mallorca a Segona després de vuit temporades comportarà, de manera inevitable, un canvi brusc en la configuració de la plantilla. Als jugadors més cars se'ls cercarà una sortida, mentre que altres com Moyà només abandonaran el club en el cas que n'arribi una oferta prou bona. L'any que ve, futbolistes com ara Tuni, Ramis o el mateix Moyà tindran més pes específic en l'equip vermellenc, si bé la idea del club és la d'impulsar un projecte per pujar com més aviat millor. El porter binissalemer, pretès per alguns clubs de Primera, serà difícil de retenir, però el Mallorca farà un esforç perquè la seva plantilla sigui competitiva al cent per cent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris