algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín:

Cúper: «No he pensat en dimitir»

Cúper ratifica el seu compromís amb el Mallorca a Primera o a Segona i diu que si el club no el vol «els diners no seran problema»


Héctor Raúl Cúper va xerrar ahir com poques vegades ho havia fet durant la temporada. L'entrenador del Reial Mallorca va assumir, en una llarga i intensa roda de premsa, el fracàs de la seva segona etapa al capdavant de la banqueta vermellenca, (tot i que sense pronunciar en cap moment la paraula «tabú»), però va assegurar, al mateix temps, que «mai» se li ha passat pel cap la possibilitat de presentar la seva dimissió. A més, després del que va dir ahir el tècnic argentí, sembla clar que Héctor Cúper està compromès amb el futur de l'equip, ja sigui a Primera o a Segona Divisió, i els doblers «mai seran un obstacle».

Cúper va haver de respondre ahir de forma directa preguntes compromeses. Preguntes que tots els aficionats es fan, com ara el perquè dels seus constants canvis en les alineacions i en les tàctiques. Segons ell, «quan les coses no funcionen han de cercar-se solucions, amb estímuls diferents». El de Chabás, tot i admetre haver utilitzat la defensa de cinc homes «molt poques vegades en la meva vida», justificà el seu ús en les últimes jornades com una fórmula més per acabar amb l'hemorràgia defensiva de l'equip, «perquè ens fiquen molts gols». A la vista està que aquesta defensa tan poblada no ha solventat els problemes defensius dels vermellencs, però deia l'entrenador del Mallorca que, almenys, «havia d'intentar-ho».

En qualsevol cas, i com per altra banda és lògic, Cúper no vol de moment entrar a analitzar les raons que han conduït l'equip a Segona, bàsicament perquè encara no és un fet consumat. «Però evidentment -va assumir el tècnic- no he complit les expectatives». L'entrenador va qualificar fins i tot la seva etapa com a «molt dolenta», perquè «no s'ha produït el miracle que s'esperava, prova inequívoca que jo no faig miracles». Va ser l'única «relliscada» de l'argentí en tota la seva compareixença davant els mitjans de comunicació, ja que amb aquesta expressió donà a entendre que salvar aquesta plantilla del descens, tot i haver agafat l'equip en el mes de novembre, era un «miracle». Llavors ho va intentar arreglar explicant que «quan vaig arribar es crearen unes expectatives massa grans perquè no és bo bravejar ni engrandir massa la figura de ningú».

El futur del tècnic va ser una de les altres grans qüestions en la roda de premsa posterior a l'entrenament d'ahir. Cúper va referir-se al seu contracte «signat» per tres temporades amb el Mallorca per deixar clar que la seva intenció és continuar en el club, ja sigui a Primera o a Segona Divisió. Tot i que no especificà si estaria disposat a rebaixar la seva nòmina en cas de perdre la categoria, requesit indispensable perquè l'entitat vermellenca pugui assumir la seva fitxa, Cúper sí xerrà de diners quan va fer referència a la possibilitat de ser destituït, per deixar clar que no posarà cap impediment en cas que el Consell d'Administració opti per prescindir dels seus serveis. «Si demà em plantegen que no continuï, el tema econòmic serà secundari», afirmà clarament, alhora que negava haver-se plantejat en qualsevol moment la possibilitat de presentar la seva dimissió.

Héctor Cúper va admetre que «cada vegada existeixen menys esperances de mantenir la categoria», però afegí que «el que tampoc faré en aquests moments és planificar una temporada a Segona Divisió, perquè continuem lluitant per continuar a Primera i això ho farem mentre les matemàtiques no diguin el contrari».

Així doncs, segons les seves paraules d'ahir, Héctor Cúper continuarà la pròxima temporada a la banqueta de Son Moix. Manca ara que el Consell d'Administració doni una passa en el mateix sentit, i quan es defineixi definitivament la solució, es reuneixin les dues parts per renegociar els aspectes econòmics del contracte. Sempre suposant que l'argentí assumeixi la rebaixa en la seva nòmina i s'arribi a un punt d'acord en les noves quantitats, perquè allò que sembla del tot impensable és que a Segona el club illenc pugui fer front a unes quantitats que ronden els tres milions d'euros anuals. Si es guanya el Saragossa, emperò, res d'això podria fer cap falta.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris