algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 11°
15°

Ignasi Esteva: «Ara és moment de sumar»

El conseller donà a entendre que Dalmau s'havia plantejat abandonar el club en acabar la temporada

86784

Esteva va assegurar que el seu criteri sol ser coincident amb el de Vicenç Grande.

Ignasi Esteva, membre del consell d'administració del Reial Mallorca, negà ahir de manera clara en el programa Directo Sport d'Ultima Hora Punto Radio que tengui intenció de vendre les seves accions. Ràdio Nacional d'Espanya havia assegurat ahir que Esteva, Dalmau i Vaquer volien abandonar el Mallorca i que Vicenç Grande era el comprador dels títols.

«No me'n vaig... Amb Vicenç Grande tenc una gran amistat, parlam molt i bastant sovint i aquest tema no ha sortit en cap moment... A més, el senyor Grande no necessita tenir les meves accions, ni jo les seves, perquè hi ha la circumstància que solem pensar de la mateixa manera... El que digué el president és el que s'acordà en el consell d'administració. Volíem transmetre aquesta imatge d'unitat...», assenyalà Grande.

Com és evident, la notícia no és inventada, sinó que és fruit d'una filtració o d'una investigació. «No té gens de fonament... Des de principi d'any no s'ha plantejat aquesta possibilitat... Li puc confirmar que no és cert, perquè jo som el mateix interessat... L'únic que li puc confirmar és que amb Vicenç Grande parlam gairebé cada dia i aquesta opció no s'ha considerat, ni per part seva ni meva», manifestà.

D'altra banda, Esteva donà per fet que Dalmau havia canviat de parer i que ja no volia vendre els seus títols. Així, confirmava que tal com avançà Diari de Balears havia anunciat al consell la seva voluntat de sortir del Mallorca en acabar la temporada. «És una de les persones que jo he conegut amb personalitat i amb criteri. En tot cas, ell s'ha de convencer a si mateix. Una cosa és fer un plantejament per desembre, quan la situació del Mallorca era bastant bona, i és ben lícit pensar que a final de temporada vulgui plantejar anar-se'n perquè considera que ja ha fet el que havia de fer per ajudar el Mallorca; i una altra és que en les circumstàncies actuals, a tots els que formam part del consell, ens costi molt prendre aquesta decisió perquè creim que el Mallorca necessita, ara més que mai, la col·laboració de tothom... Ara és moment de sumar. En tot cas, Dalmau té una capacitat de patiment pel Mallorca ben clara i demostrada a bastament...», assegurà Esteva a Ultima Hora Punto Radio.

Respecte de la situació de l'equip, no tingué cap inconvenient a reconèixer que era «fotuda». «Estam fotuts, fotuts i fotuts. És una realitat inapel·lable. En aquest moment, el que em preocupa és acabar la Lliga amb dignitat... A partir d'aquí haurem de fer la feina i el plantejament coherents amb la situació en la qual acabem», explicà. Sobre la possibilitat que Cúper continuï a Segona, explicà que creu que sí, que el tècnic n'assumiria el repte.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris