nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
14°

L'Arenal continua sense aixecar el cap

Les mancances en els llançaments exteriors enfosaren els homes de Toni Forteza

TELENORD 63
MATARÓ 70

TELENORD S ARENAL: DAn Comas (6), Tripp (2), Kiko Ramón (2), Saulo Hernández (23), Esmoris (4) -cinc inicial-, Toni Jiménez (8), Cruz, Alberto García (2), Ortega (6) i Perry Carter (10).
6/7 tirs lliures i 23 faltes personals. Eliminat: Dan Comas (min. 40).
ROMAUTO MATARÓ: Fran Hernández (11), Costa (15), Joan (12), Ventura (13), Luis Fernández (12) -cinc inicial-, Viñas (7) i Fabregat.
14/21 tirs lliures i 12 faltes personals. Sense eliminats.
MARCADOR (cada cinc minuts): 8-3, 13-11, 24-21, 31-30 (mitja part), 33-38, 43-44, 47-58 i 63-70 (final).
ÀRBITRES: el català Jiménez i el balear Plaza. Molt protestat al principi.

El Telenord s'Arenal continua amb les mateixes mancances, aconsegueix mantenir un partit equilibrat fins al darrer quart i després s'enfonsa i facilita el triomf de l'adversari.

El cinc del Maresme, entrenat per l'exinternacional Josep Maria Margall, té una banqueta molt equilibrada, amb bon llançadors exteriors, com Xavi Costa, i amb pivots que dominen el joc davall la cistella, com Luis Fernández i Fran Hernández.

El conjunt de Toni Forteza començà bé, tenint la iniciativa durant gran part dels trenta primers minuts. Peró en l'esprint decisiu, com gairebé sempre, cada jugador volia sentenciar ell mateix el resultat. I com ja és habitual, els punts recuperats amb molt de treball a fora es tornaren a escapar. Faltava el base títular Chus García i l'escorta Dan Comas va tenir l'obligació de dirigir el joc dels homes de Toni Forteza, una tasca en l qual complí.

El darrer quart començà amb només un punt de desavantatge del club de la Platja de Palma. Un parcial de 4-16 (47-60) obrí als jugadors visitants les portes del triomf, aprofitant bé les facilitats de la defensa local i els desencerts en atac, malgrat comptar amb homes amb l'experiencia de Perry Carter, ahir desdibuxat, sobretot en defensa.

En els darrers minuts aconseguiren els homes de Toni Forteza maquillar el resultat advers, per perdre al final per 63-70.

El Telenord s'Arenal encara té la salvació en les seves mans, amb tres partits a fora i només dos a casa. En la darrera jornada s'enfrontarà amb l'adversari directe per eludir el decens, el Sant Pere La Sirena, a Terrassa.

Als seguidors de l'Imprenta Bahía els espera un mes molt difícil.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris