nubes dispersas
  • Màx: 14°
  • Mín:
14°

«Tots el consellers continuaran en el club»

Mateu Alemany assegura la «continuïtat» de l'actual consell d'administració «a mig i llarg termini»

84974

Mateu Alemany en una anterior compareixença davant els mitjans de comunicació.

MONSERRAT.


Quan el Mallorca veu proper el final del seu cicle a Primera Divisió i sorgeixen els dubtes entorn a la implicació del Consell d'Administració en un hipotètic projecte en Segona, Mateu Alemany va voler ahir llençar un missatge tranquil·litzador per assegurar que tots els actuals membres continuaran en el club «a mig i llarg termini», independentment del que pugui passar damunt el terreny de joc.

Després de la reunió ordinària del consell d'administració, el president del Reial Mallorca comparegué davant els mitjans informatius per explicar que se cerca, ara més que mai, l'«estabilitat de l'entitat» per damunt dels resultats esportius. «I fins i tot -va explicar Alemany- han deixat constància en acta del seu compromís».

El dirigent vermellenc va arribar a assegurar que l'actual Consell d'Administració és «el més ben avingut i amb més possibilitats» que mai ha conegut en la seva etapa al capdavant del Mallorca, reafirmant-se en què «tothom està més implicat que mai perquè en moments difícils com aquest és quan més falta fa».

Amb aquest context, Mateu Alemany entén que el futur del club «està garantit», independenentment que sigui ell o no el president la pròxima temporada. «Això -va dir- és un tema merament anecdòtic».

Segons va explicar el màxim dirigent mallorquinista, el Consell d'Administració ha cercat amb aquesta «explícita manifestació de permanència en l'entitat» aconseguir la màxima estabilitat, en contrast amb «una mala situció esportiva de l'equip, i amb certes informacions aparegudes recentment». Alemany no va voler xerrar sobre la necessitat d'animar l'afició mallorquinista de cara als dos pròxims compromisos a Son Moix. «De moment jugam contra l'Atlètic, i hem de centrar en guanyar-hi tots els nostres esforços».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris