nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:

Apel·lació nega la petició del Sevilla

El club andalús havia recusat Alfredo Flórez, president del Comitè de Competició

El Comitè d'Apel·lació ha refusat la petició del Sevilla sobre la recusació d'Alfredo Flórez, president del Comitè de Competició, per tractar una possible sanció al defensa Javi Navarro, el cas del qual serà estudiat per l'òrgan disciplinari el pròxim dimarts.

El club que presideix José María del Nido presentà dimecres en el Comitè d'Apel·lació un escrit de recusació contra Flórez perquè fos apartat de l'estudi d'una possible sanció a Javi Navarro pel cop de colze que donà al jugador veneçolà del Reial Mallorca, Juan Arango. El Sevilla, que ha presentat unes al·legacions de més de trenta folis en defensa del jugador, entén que Flórez no havia d'intervenir en l'assumpte per unes manifestacions efectuades al respecte a diferents mitjans de comunicació. Però Apel·lació, que analitzà també un altre escrit presentat pel propi Flórez, acordà no tenir en compta la seva recusació, en una ressolució contra la qual no hi ha recurs possible.

D'aquesta forma, el Comitè de Competició, que de no haver existit aquesta petició del Sevilla podria haver-se reunit ahir, estudiarà el denominat «cas Navarro» el pròxim dimarts, segons informaren a Efe fonts de la RFEF, amb la qual cosa el defensa podrà jugar diumenge davant el Numància. Competició analitzarà, entre les diverses proves documentals, també les al·legacions presentades pel Sevilla en defensa del central.

Del Nido anuncià que el seu club acudirà a la justícia ordinària si l'esportiva castiga amb qualsevol tipus de sanció a Javi Navarro, perquè considera que Competició ha de tractar l'assumpte com un més, en argumentar que en aquest cas no hi ha res «extraordinari» en relació a altres que dictamina l'organisme federatiu.

El Sevilla indicà que el president de Competició va admetre haver vist la jugada entre Javi Navarro i Arango per la televisió, i comentà que «són impressionants, sobretot veure les convulsions que li donaven quan estava estirat al terra». Sobre el fet que Javi Navarro atengués Arango en primera instància, Florez explicà que «no sé si ho valorarem com un atenuant, això és una cosa que correspon al Comitè».

El pròxim dimarts es coneixerà la sanció a Navarro, que pot quedar exempt de culpa o bé li poden caure dotze partits de sanció com a pena màxima. Sigui quina sigui la sanció, el president Del Nido ja ha avisat que reclamarà a la justícia ordinària que Navarro és innocent.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris