algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín:
10°

El Consorci dóna el sus a la lototrot

S'anuncià un pla d'inversions per remodelar Son Pardo i construir un nou hipòdrom a Manacor

La junta rectora del Consorci del Joc Hípic, reunida ahir dematí a la seu del Consell de Mallorca, donà ahir el sus definitiu a la lototrot i a la promotrot, que s'iniciaran el pròxim dia tres. La reunió comptà amb la presència de Jaume Matas, Maria Antònia Munar, Rosa Estaràs, Antoni Pascual, José María Rodríguez i Nicolau Tous.

A la conclusió, la presidenta del Consell de Mallorca Maria Antònia Munar confirmà que la lototrot i la promotrot s'iniciaran el tres de març i reiterà la seva voluntat que s'hagi trobat «una solució definitiva». Inicialment, hi haurà en marxa al voltant de 200 punts de venda, malgrat que les previsions apunten que en un any es podria completar la instal·lació de les 2.500 màquines autoritzades. El preu de l'aposta és d'1 euro per la lototrot i només 20 o 50 cèntims per la promotrot. Es poden instal·lar terminals al casino, bingos, sales de joc, estancs i hotels, però no als bars.

La junta rectora aprovà també el pressupost ordinari del Consorci del Joc Hípic, que Jaume Matas xifrà al voltant dels dos milions d'euros i es decidí, almanco de moment, nomenar com a gerent Nicolau Tous, president de l'Institut de l'Esport Hípic per no incrementar la despesa.

Munar anuncià també que el Consorci havia decidit redactar un pla d'inversions, que serà aprovat en una pròxima reunió. Aquest pla és el que ha de permetre remodelar Son Pardo i construir un centre d'entrenament i un nou hipòdrom a Manacor. El Govern podria avançar els doblers necessaris per dur a terme la construcció del nou hipòdrom de Manacor, que li serien retornats amb els beneficis de la lototrot i la promotrot. Els tràmits necessaris per fer possible el nou hipòdrom de Manacor s'iniciaran de forma inmediata, ja que la instal·lació ha d'estar llesta el 2007.

La junta rectora decidí també donar entrada al Consorci al president de la Federació Balear de Trot, al president de l'Associació de Propietaris i Criadors de Cavalls de Trot i a un representant de la Societat Esportiva Trot de Manacor.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris