lluvia ligera
  • Màx: 12°
  • Mín: 10°
12°

El PSIB-PSOE vol dotar Balears d'instal·lacions de primer nivell

Critiquen la política d'improvisació del PP i exigeixen consens

P.BATLE. Palma.
El PSIB-PSOE dóna per acabada la «moratòria d'oposició» a la gestió de Rosa Puig al capdavant de la Conselleria de Presidència i Esports del Govern balear, durant la qual el grup socialista ha estat tolerant amb la política del PP en el camp de l'esport. Així, el diputat del PSIB-PSOE Antoni Diéguez, després de criticar la política d'«improvisació» dels populars durant el seu primer any i mig de legislatura, avançà ahir als mitjans de comunicació els continguts de la moció relativa a la política esportiva que presentaran avui a la Comissió d'Afers Institucionals del Parlament en la qual proposaran la construcció de noves instal·lacions esportives a totes les illes de la Comunitat, mitjançant un consens entre les forces polítiques amb l'objectiu de dotar les Balears d'una infraestructura digna en aquesta matèria.

La proposta que el grup socialista presentarà al Parlament contempla la «construcció de sengles pavellons de primer nivell a Menorca i Eivissa-Formentera». Pel que fa a Mallorca, Diéguez es mostrà d'acord amb la construcció d'un nou velòdrom cobert de cara als Mundials de ciclime del 2007, però «en la zona de les Pedreres de l'Arenal i no a Sant Ferran» com té projectat l'Executiu balear. Per als terrenys de Sant Ferran el PSOE proposarà la construcció d'un centre de tennis i unes instal·lacions d'atletisme, que implicarien la desaparició de la polèmica pista de l'estadi de Son Moix. Finalment contemplen la possibilitat de remodelar el llac Esperança d'Alcúdia i habilitar-lo per a la pràctica del piragüisme al més alt nivell.

Diéguez instà, així mateix, la resta de forces polítiques a presentar les seves propostes al respecte i insistí en la necessitat de consens entre totes les forces polítiques a l'hora d'escollir la millor opció per a les Illes. «Seria important importar l'esperit olímpic d'altres comunitats com Catalunya i Madrid i posar-nos tots els partits d'acord per dur a terme les obres. Si ho aconseguim no ens faltaran doblers».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris