lluvia ligera
  • Màx: 13°
  • Mín: 10°
12°

El Govern incrementa les subvencions

L'ajuda d'Illesport ascendeix enguany a 1.529.000 euros, destinats a 28 clubs esportius


La Conselleria de Presidència i Esports del Govern balear, mitjançant la Fundació Illesport, tornà a fer efectiu el seu compromís amb l'esport professional i amateur de les Illes amb la signatura de 28 convenis de col·laboració amb el mateix nombre de clubs esportius balears i amb l'increment de doblers destinats a aquestes subvencions. Així, si per a l'any 2004 la xifra ascendí a 1.330.768 euros per enguany s'arribarà a 1.529.000 euros, que es repartiran de forma proporcional a la categoria en la qual milita i depenent de l'esport que es practica (bàsquet, futbol, futbol sala, handbol, hoquei, voleibol i bàdminton).

Aquests doblers, tal com explicà la consellera de Presidència i Esports, Rosa Puig, «van destinats als clubs en concepte de despeses de viatges, competició i formació d'esportistes». Puig també va citar les inversions del Govern en la millora de les install.lacions de Príncipes d'Espanya i Calanova, a més de la construcció de la «instal.lació esportiva de referència: el velòdrom».

Els equips que enguany reben subvencions són: Puig d'en Valls, Menorca Bàsquet, Bàsquet Inca, CB Alcúdia, CD Jovent, Joventut Mariana, Bàsquet Muro, Imprenta Bahía, Algaida CF, Soledad, UD Collera, AE Manacor, AD Inca, Monti-sión, Sineu Atl., Gasifred At., HC Eivissa, Espanya Hockey, CV Pòrtol masculí i femení, CV Bunyola, CJ Petra, Drac Hotels Algaida, CV Ciutadella, CV Alaró, CV Cide, CV Manacor i Ibiza Badminton.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris