nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
15°

«Teníem l'obligació moral de guanyar»

Eusebio Unzue es mostrà satisfet pels triomfs de Valverde i Colom i felicità tot l'equip

Eusebio Unzue, director esportiu de l'Illes Balears, era ahir un home del tot satisfet pels èxits del seu equip en la XIV Challenge Volta a Mallorca i reconegué que «en principi era impensable que l'equip Illes Balears s'acomiadàs d'aquesta prova amb un còmput de tres victòries d'etapa i dos segons llocs».

Així mateix, destacà que de totes les satisfaccions «m'agrada sobretot l'actitut de tot l'equip perquè, com a bons professionals, han treballant de valent durant les cinc jornades de competició i per sort han trobat la recompensa del seu esforç en forma de victòria d'etapa gairebé cada dia, cosa que ara com ara és molt difícil d'aconseguir en el món del ciclisme».

Unzue declarà que «teníem gairebé l'obligació moral de guanyar en la nostra única oportunitat de córrer a l'Illa amb esportistes professionals i la veritat és que no podíem començar millor la temporada. Aquest triomf ens donarà molta de moral i de confiança amb vista a les competicions futures».

El director esportiu del conjunt illenc resumí tota la seva alegria d'una jornada vibrant afirmant: «L'equip ha tingut de nou un comportament sensacional a la carretera i Colom ha estat fantàstic de ver amb el seu atac i amb el seu esforç generós a la recerca d'una victòria que, per les poques diferències que hi havia respecte del gran grup, semblava molt complicada».

Del corredor mallorquí, en destacà també que «si no hagués estat pel defalliment de la tercera etapa, probablement s'hauria pogut imposar en aquesta Challenge i repetir la victòria de l'any passat, perquè l'hem vist rodar molt fort aquests dies».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris