nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
13°

'La comissió econòmica n'ha de supervisar tots els comptes'

José Miguel García, conseller del Reial Mallorca

José Miguel García entrà en el consell d'administració del Reial Mallorca el passat mes d'agost, quan Bartomeu Cursach, Mateu Palmer i Joan Tolo Seguí decidiren vendre les seves accions. Avui, ostenta més del cinc per cent del capital de l'entitat i intenta aprendre cada dia una mica més del complicat món del futbol. Professionalment, ha iniciat l'expansió per Andalusia i Múrcia, on fa comptes obrir una delegació del Grup Garbal ben aviat.

-Compràreu accions del Reial Mallorca el passat agost i aleshores entràreu a formar part del consell d'administració, què vos hi va decidir?
-L'any passat vaig començar a tenir una petita col·laboració amb el Mallorca i vaig iniciar una sèrie de relacions i d'amistats i quan Bartomeu Cursach decidí vendre la seva participació en el club em vaig decidir a comprar accions. Mai no me n'he penedit.

-Supòs que ja éreu aficionat al futbol?
-Sí, malgrat que a mesura que augmenten els compromisos familiars, tens menys temps per segons quines activitats. En tot cas, no som un boig del futbol.

-Estau decebut de com s'està desenvolupant aquesta temporada?
-No, però és cert que tots ens havíem fet unes il·lusions a principi de temporada, ja que ens pensàvem que teníem un gran equip, però per diverses circumstàncies no ha funcionat com era d'esperar. És per això que no ens ha quedat altre remei que reforçar l'equip.

-Fitxar en el mercat hivernal és constatar el fracàs de l'estiu?
-És una realitat. Ens vàrem equivocar. Tots pensàvem que l'equip funcionaria, però no ha estat així i no ens ha quedat altre remei que fitxar.

-El Mallorca ha anat any rere any equilibrant els seus comptes amb traspassos, és possible igualar ingressos i despeses sense necessitat de vendre els millors futbolistes cada any?
-S'està fent feina en aquesta direcció i s'està avançant amb rapidesa. Si l'exercici acaba enguany amb dèficit serà perquè ens hem reforçat durant el mercat hivernal. En tot cas, probablement el Mallorca és un dels equips de Primera Divisió més exemplar quant a la gestió econòmica.

-Sembla que coneixeu en profunditat els comptes del Mallorca quan tenia entès que una de les queixes d'alguns membres del consell d'administració era, precisament, la falta d'informació.
-No es pot obviar que la societat està auditada i que l'informe està presentat en el consell d'administració.

-No ho pos en dubte, però jo volia saber si estau satisfet de la quantitat d'informació que estau rebent.
-En aquests moments, sí, perquè tenc el que m'han donat i no he demanat res més...

-S'ha parlat molt de la comissió econòmica i de l'esportiva, és tan important que es constitueixin?
-Sí, és molt important que es constitueixin les comissions econòmica i esportiva, però ara no és el moment de parlar-ne. Ara, ens hem de concentrar perquè l'equip aconsegueixi la permanència. Dia trenta de juny ja mirarem com ho hem de fer i quin model de gestió hem d'adoptar.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris