nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín:
13°

Valverde: «Hem guanyat mitja Challenge»

El ciclista aplaudí l'excel·lent feina feta per tot l'equip Illes Balears

El ciclista més mediàtic i cap de files de l'Illes Balears es mostrà molt satisfet per la victòria i el lideratge conquerit en el mirador des Colomer, en la tercera etapa de la XIV Challenge Volta a Mallorca, i reconegué que gràcies als 56 segons d'avantatge que té actualment a la general respecte del segon classificat, Steven De Jongh, té gairebé un 50% de la victòria final a la butxaca. «Ha estat una victòria molt important i merescuda, perquè l'equip ha treballat molt i molt bé per ella. S'ha fet una passa molt important de cara al triomf final en la general, però encara no puc dir que estigui tot fet. Tenim guanyada un 50 per cent de la Challenge, però encara ens queda l'altra meitat i és molt. En les dues etapes que queden encara poden passar moltes coses».

El corredor murcià volgué felicitar els seus companys d'equip per la bona feina feta en un dia tan dur i féu extensible a l'equip el seu èxit personal a l'etapa. «Des del principi s'ha rodat molt aviat i l'equip sempre ha estat atent a tots els moviments i sempre hem ficat gent en les escapades. Han treballat per a mi, per a Colom i per a Reynés, però la situació de la cursa ha volgut que m'hagi tocat a mi disputar l'etapa». Valverde reconegué que ha ajudat molt en la seva victòria el fet de conèixer al detall la dificultat muntanyenca del final d'etapa.

«M'ha vengut molt bé conèixer bé el final d'etapa, ja que la setmana passada vàrem estar entrenant amb l'equip per aquí. Sabia que era una pujada molt curta i dura, i per això he arrencat quan la carretera s'ha començat a inclinar», digué el ciclista de l'Illes Balears, qui afirmà que és conscient que a partir d'ara se li exigirà un bon rendiment en les etapes que queden. «Sé que ho hauré de donar tot d'aquí al final, però jo estic molt content amb la meva actuació. Avui -ahir per al lector- hen donat el primer cop, demà veurem què passa. Ara toca descansar, recobrar forces i beure un tassonet de llet calenta abans d'anar a dormir».

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris