muy nuboso
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
12°

Tauler torna a ser el ciclista més combatiu

Es ficà en totes les escapades en una etapa en què prengueren la sortida sis corredors mallorquins

Un total de sis corredors mallorquins prengueren la sortida en la tercera etapa de la XIV Challenge Volta a Mallorca, i per primera vegada ho feren els quatre professionals que militen en les files de l'Illes Balears: Toni Colom, Vicenç Reynés, Toni Tauler i Joan Horrach, qui disputà la seva primera etapa. També participaren els integrants de la Selecció Espanyola de pista, Miquel Alzamora i Miquel Àngel Cerillo, essent el porrerenc Joan Llaneres l'única absència entre els ciclistes illencs inscrits en la cursa.

En una etapa marcada per les pèssimes condicions meteorològiques, la sort per a tots ells fou ben diferent. Només tres aconseguiren completar els 165,4 quilòmetres del recorregut, ja que Horrach, Alzamora i Cerrillo foren part de la llista de 106 corredors que decidiren abandonar abans d'hora. Per la seva banda, Tauler, Colom i Reynés es mostraren molt combatius al llarg de l'etapa.

El de Santa Margalida es ficà en gairebé totes les escapades i conquerí per segon pic el premi a la Combativitat. A més, l'etapa li serví per consolidar el premi de la muntanya i situar-se primer en el dels esprints especials. Colom ho intentà sense sort amb una aventura en solitari i Reynés treballà de valent en les pujades al Coll de Sóller i al puig Major.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris