nubes dispersas
  • Màx: 16°
  • Mín:
11°

Vicenç Grande: «El juny hi haurà canvis»

No entrà a valorar que Alemany celebràs el descens del Drac Inca, però pronostica novetats

67920

Vicenç Grande.

Vicenç Grande està convençut que el Reial Mallorca se salvarà, manté la seva total confiança en Cúper, es declara amic de Mateu Alemany i anuncia canvis pel mes de juny.

-Tranquil·litzau l'afició i assegurau que el Mallorca aconseguirà la permanència a Primera Divisió.
-Hi ha hagut moments en els quals he estat preocupat, però en camp moment he dubtat que aconseguiríem la permanència...

-L'arribada d'Héctor Cúper generà il·lusió i aixecà grans expectatives. Quantes vegades vos heu penedit d'haver dit que Cúper era Déu?
-Mai. Ni en una sola ocasió. Jo continuu confiant totalment en el nostre entrenador i estic convençudíssim que és el millor que podríem tenir.

-Però també s'equivoca.
-Evidentment. Ara bé, jo crec tant en ell, o fins i tot més, que quan arribà.

-Han arribat cinc futbolistes -sis amb Correa- durant el mercat hivernal. Si tanmateix s'havia de remodelar l'equip, era necessari fitxar Cúper?
-Vàrem tenir una ocasió històrica en fitxar Cúper. No és un home contractat únicament per salvar la categoria. No hagués vengut si li haguéssim oferit un projecte d'un sol any...

-Fer tantes incorporacions durant el mercat hivernal constata que durant l'estiu no es varen fer les coses bé.
-Molts pensàvem que teníem el millor equip o un dels millors de la història.... És vera, ens vàrem equivocar. Per circumstàncies determinades hi ha jugadors que no han ofert el rendiment que esperàvem, l'entrenador que contractàrem no va funcionar... i avui estam on estam.

-L'arribada de Cúper ha suposat un canvi en el model de funcionament del club, ja que fins aleshores era la secretaria tècnica la que fitxava.
-El projecte Cúper no es limita a una sola temporada, no és una contractació per evitar el descens, que també, sinó que ens hem fixat altres metes... Intentam crear una estructura d'equip pels pròxims anys. A mi m'agradaria que Cúper es quedàs sis, set o vuit anys... Una de les condicions perquè Cúper acceptàs venir al Mallorca fou que havia d'autoritzar tots els fitxatges que es fessin al club...

-Les noves incorporacions generaran un dèficit a final de temporada.
-Es generarà un dèficit, per a mi important. El consell d'administració ha assumit que es podia generar un dèficit i quan arribi el juny ja decidirem com el cobrim.

-És factible pensar que el Reial Mallorca deixarà de ser un club venedor?
-El president Alemany cerca fórmules creatives i una d'elles és el fitxatge de futbolistes mitjançant un grup d'inversors. Ara bé, com si fos gallec, m'has de permetre que contesti amb un grapat de preguntes: Aconseguirem que la nostra televisió ens doni el mateix que el que paguen les autonòmiques als nostres competidors? Aconseguirem que les institucions públiques ens ajudin al Mallorca com ho fan amb els altres clubs? Aconseguirem que les nostres entitats bancàries ens ajudin a nosaltres com ho fan altres amb diferents equips? Si tot això s'aconsegueix estarem en igualdat de condicions. En cas contrari, estarem en inferioritat i no ens quedarà altre remell que intentar administrar el millor possible els doblers que tenim, retenir els futbolistes al màxim temps possible, però sabent que els haurem d'acabar traspassant, comptar amb un bon planter, fitxar gent jove...

-Què vos sembla que el president Mateu Alemany celebràs el descens del Drac Inca la temporada passada?
-Jo fa molts anys que som amic del president Mateu Alemany. Esperava aquesta pregunta i jo no faig comptes fer comentaris. En tot cas, just reafirmar que el president Alemany té tota la meva confiança. No faré comentaris de fets que no he presenciat... No puc negar que m'han arribat campanes, però no faré comentaris.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris