lluvia ligera
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Una Challenge de gran prestigi

La prova, presentada ahir al Consolat de la Mar, comença diumenge vinent al passeig marítim de Palma i acaba dijous a Palmanova

La Challenge Volta Ciclista a Mallorca està consolidada. És, des de fa anys, la primera prova del calendari internacional a Europa, el punt de trobada de la família ciclista, després de l'aturada hivernal. Ahir, se'n presentà al Consolat de la Mar la catorzena edició, que començarà diumenge al passeig marítim de Palma i finalitzarà dijous dia 10 a Palmanova.

La consellera de Presidència i Esports, Rosa Puig, presidí l'acte, al qual també assistiren Joan Flaquer, conseller de Turisme; Andreu Canals, president de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears; Rafel Duran, regidor d'Esports i Joventut de l'Ajuntament de Palma; Josep Lluís Ballester, director general d'Esports del Govern; Joan Cerdà, batle de Pollença; Carles Simarro, batle de Sóller; Xavier Mas, regidor d'Esports de l'Ajuntament de Calvià; Ramon Alabern, director gerent de l'Ibatur; Kurt Viane, director general de Promoció Industrial; Antoni Palerm, director d'Esports de S'Institut de Serveis Socials i Esportius del Consell de Mallorca; Miquel Llompart, regidor de Turisme de l'Ajuntament d'Alcúdia...

La Challenge tindrà un any més una participació de luxe, amb un total de 16 equips i més de 200 corredors. S'ha de remarcar que sis de les formacions inscrites pertanyen a la categoria UCI Pro Tour. En concret, es tracta del T-Mobile, Rabobank, Quickstep, Euskaltel-Euskadi, Saunier Duval, Phonak i l'Illes Balears. A més, hi prendran part equips com ara el Comunitat Valenciana, Relax Fuenalabrada, Kaiku, Catalunya, la selecció espanyola de pista... D'aquesta manera, el concurs previst és de luxe, amb moltes de les grans figures del ciclisme mundial.

El final de les cinc etapes de la Challenge, com ja és tradicional, s'oferirà en directe per La 2 de Televisió Espanyola. Les transmissions tindran una durada aproximada d'una hora i començaran amb l'emissió d'un vídeo, que ahir es pogué veure al Consolat, en el qual es podran comprovar les bondats de Mallorca.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris