nubes rotas
  • Màx: 25°
  • Mín: 23°
20°

Catalina Cirer signa el conveni d'escoles municipals esportives

Un total de 21 entitats esportives s'han adherit a aquesta iniciativa

La batlessa de Palma i presidenta nata de l'Institut Municipal d'Esports, Catalina Cirer, va subscriure ahir al matí a la sala de plens de l'Ajuntament de Palma els vint-i-un convenis de col·laboració amb entitats esportives de la nostra comunitat.

Amb aquesta signatura es fa palesa la intenció del consistori palmesà a l'hora de promoure i potenciar la pràctica esportiva entre els nins i les nines en edat escolar a través de les anomenades escoles municipals esportives.

A l'encontre varen voler assistir-hi diferents representants de les 21 federacions, associacions o clubs esportius que desenvoluparan aquestes escoles municipals.

Les escoles esportives, que es desenvolupen a les instal·lacions municipals d'Esports de Palma, tenen una gran rebuda per part dels escolars de Ciutat. De fet, són molts els escolars residents al municipi i la població en general els que s'interessen per saber quins són els cursets del curs entrant, 2004-2005.

L'any passat hi va haver 21 escoles municipals. Però el que ha impulsat l'Ajuntament de Palma a fer créixer el nombre d'aquestes escoles esportives són les aclaparadores dades d'alumnes que any rere any es recullen. Així, sense anar més enfora, més de 20.000 escolars varen voler formar part d'aquest projecte el 2003.

Aquests convenis que es varen signar ahir posen a l'abast de les escoles municipals els espais esportius dels quals disposa l'Ajuntament de Palma, a més a més de subvencionar les activitats bàsiques i donar suport organitzatiu per a la promoció i desenvolupament de l'escola municipal esportiva.

El compromís d'ambdues institucions s'adquireix per un període de dos anys. Cort disposa de quatre instal·lacions: el palau d'esports de Son Moix, les piscines de Son Hugo, el poliesportiu Germans Escalas i el poliesportiu s'Estel. A més, gaudeix d'un gran nombre d'espais esportius a les barriades de Palma. Així, els escolars poden practicar l'esport que més els agrada a la instal·lació del seu barri.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris