cielo claro
  • Màx: 23°
  • Mín: 23°
23°

«De moment el meu lloc està als dobles»

Rafel Nadal diu que «vaig sentir la responsabilitat»

Rafel Nadal va subratllar que quan li van comunicar que jugaria el primer individual en substitució de Carles Moyà, va sentir «responsabilitat per tancar l'eliminatòria». «Ho sabia des que es va començar a especular i jo vaig dir que tot perfecte i a la nit es va decidir. Quan m'ho van dir em vaig quedar sorprès, però em va donar alegria i també responsabilitat per tancar l'eliminatòria».

Nadal va afirmar que la victòria li ha deixat un gust molt diferent de l'aconseguida en el cinquè partit de la primera ronda a la República Txeca davant Stepanek, tot i que totes dues han estat molt importants. «Aquella era la meva primera eliminatòria i estava més nerviós per jugar fora i no tenia el suport del públic, com aquí. Amb el break en el 3-1 he sabut reaccionar, moure'm més i dominar la situació», va comentar.

El mallorquí va subratllat de tota manera que, per ell, aquest no havia estat el triomf més important de la seva curta carrera. «Sempre dic que tot són etapes i tots els moments són importants».

El de Manacor manté els peus a terra i és conscient de quin és el seu rol a l'equip per ara. «Si tot va normal, la final l'han de jugar Ferrero i Moyà i jo ajudar l'equip, si hi som. Si estan en forma, aquests dos són els que han de jugar», va destacar.

I és que Nadal sap que la seva «continuïtat» a l'equip de la Davis passa ara pel dobles que forma amb Tommy Robredo, encara que no per això es conforma i aspira en el futur a ser jugador important per a individuals, «que és la meva il·lusió».

A més, el mallorquí va reconèixer que enguany, en què s'ha perdut més de la meitat de la temporada per lesió, «m'ha ajudat a valorar més el que m'està passant». El de Manacor serà, si no passa res, a la gran final de la Davis que es jugarà per desembre.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris