tormenta
  • Màx: 17°
  • Mín: 15°
19°

XXV Pujada al puig Major Julián Córdoba conquereix el puig Major

El pilot català marcà les diferències i avantatjà de més d'un segon Nadal Galiana, que fou segon

F.F. Palma.
El pilot català Julián Córdoba, al volant del seu Speed Car GT, s'imposà en la XXV edició de la Pujada al puig Major i marcà les diferències respecte de la resta de participants, entre els quals destacà la gran actuació de Nadal Galiana, que acabà en segon lloc. L'ambient automobilístic envaí durant el cap de setmana les rampes del puig Major i milers d'aficionats pujaren a la muntanya per presenciar la correguda, que és puntuable per als campionats de Balears i Catalunya. Aquesta circumstància ajudà que la participació fos notable i el nivell dels pilots resultàs exquisit per als amants de l'automobilisme.

Foren un total de 135 els inscrits i la intensitat de la clàssica ja es deixà notar en les sessions d'entrenament, en les quals quedà perfilada la travessa dels favorits. Julián Córdoba marcava els millors temps, amb Nadal Galiana i Esteban Payeras sempre a l'expectativa. Els pilots mallorquins exhibiren una conducció exemplar i des del principi es col·locaren en els llocs de privilegi, aprofitant especialment el coneixement del terreny.

Finalment no fou necessari utilitzar els pneumàtics de pluja i l'espectacle complí, ja que reuní tots els al·licients que pilots i aficionats esperaven de la Pujada al puig Major.

Els Speed Car de Julián Córdoba i Sebastián Clar foren els referents en el traçat de competició. El fet de donar la sortida a 136 pilots provocà un retard que forçà a disputar únicament una de les dues tandes de competició previstes anteriorment.

Julián Córdoba fou el gran protagonista i no fallà a les expectatives generades sobre ell. El pilot de l'Escuderia Penedés féu una passa de gegant en el Campionat de Catalunya i féu gaudir a tots els que volgueren viure en primera persona la disputa de la ja històrica Pujada al puig Major. Finalment, Córdoba recorregué els poc més de quatre quilòmetres en un temps de 2:26.558, així que obtingué una renda de poc més de segon i mig sobre Nadal Galiana, que acabà segon.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris