cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 20°
22°

Santi Pérez: 'Rapinyar 28 segons a Roberto Heras m'ha anat molt bé'

El ciclista del Phonak assegurà que avui ho donarà tot per guanyar

Santiago Pérez (Phonak), segon a la general, assegurà estar satisfet per haver rapinyat 28 segons a Roberto Heras i felicità al seu company d'equip Enrique Gutiérrez pel triomf. «No sabia si Roberto Heras anava bé o no, i jo no tenia res a perdre. Ho havia d'intentar. Abans de res he de felicitar al guanyador de l'etapa, José Enrique Gutiérrez, ja que fa uns dia per ajudar-me no pogué aconseguir una altra victòria... Els 28 segons que he rapinyat em van molt bé. A la cronometrada ho donaré tot», explicà.

El director esportiu del Phonak, Àlvaro Pino, reconegué que és complicat fer-se amb el triomf i assenyalà que ho tenen ara millor que ahir. «Ara estam un poc millor que a la sortida. L'equip ha fet el que havíem parlat. Santi Pérez no és un gran especialista a la contrarellotge i Heras està a un gran nivell», digué. «A més, no tenim referències d'ell, ja que a la crono d'Almusafes sortí a rodar. És una distància difícil, ja que 28 quilòmetres es poden fer llargs. Per a mi, Heras és encara el favorit número 1», afegí.

José Enrique Gutiérrez, per la seva part, es mostrà eufòric en acabar la jornada. «No m'ho puc creure. Guanyar una etapa en una Vuelta és massa, sobretot en aquesta muntanya mítica de Navacerrada, malgrat que sabia que per darrere vénien molts forts, però a mi sols em preocupava Eladio Jiménez, que era qui em podia llevar la victòria», afirmà.

Destacà també la presència dels seus pares com a gest emotiu. «És el dia més feliç, esportivament parlant per a mi, sobretot quan he vist el meu pare en el darrer quilòmetre, i la meva mare plorant», comentà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris