cielo claro
  • Màx: 19°
  • Mín: 18°
20°

El Govern balear ret homenatge i anima els esportistes olímpics

Pel president Jaume Matas «sou l'admiració de tots nosaltres»


El Govern balear reté ahir homenatge als esportistes illencs que participaren als Jocs Olímpics d'Atenes el passat mes d'agost. El president Jaume Matas, acompanyat pel director d'Esports, Josep Lluís Ballester, i de la consellera d'Esports i Presidència, Rosa Puig, reberen al Consolat de la Mar els esportistes. Matas destacà que la d'Atenes, «ha estat la més àmplia representació balear a uns Jocs Olímpics, tots ens hem sentit competidors».

Els ciclistes Joan Llaneras, Miquel Alzamora i Marga Fullana, els nadadors Marc Rivera i Roser Vives, els atletes Toni Peña, Dolores Pulido i Felipe Vivancos, la taekwondista Brigit Yagüe, la gimnasta Elena Gómez i el lluitador Moisés Sánchez foren els onze, dels quinze illencs que anaren a Atenes, presents en l'acte. Els tennistes Rafel Nadal i Carles Moyà i els germans Rudy i Marta Fernández no pogueren assistir a l'homenatge per diferents compromisos com també els nedadors Xavi Torres, Juan Diego Gil i Vanesa Capó que actualment estan participant en la Paralimpíada a Atenes.

Matas tingué unes paraules d'elogi per a tots ells, «ens hem alegrat de les vostres victòries i hem patit amb les derrotes, sou l'admiració de tots nosaltres». A més, Matas afegí: «sou el mirall de molts joves, representau la solidaritat, el joc net, fomentau l'esport i el creixement de les persones».

La representació illenca aconseguí una medalla de plata, de Joan Llaneras, en puntuació individual, i sis diplomes, cosa que per a Matas «és el premi dels anys que heu dedicat a entrenar-vos i la confirmació que arribareu als Jocs de Pequín amb clares expectatives d'èxit».

El president saludà un per un als esportistes als quals lliurà un obsequi. Llaneras, en representació de tots, donà les gràcies i explicà que «hem competit amb dignitat i per tots nosaltres és un orgull haver nascut en aquestes illes».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris