nubes rotas
  • Màx: 23°
  • Mín: 20°
16°

Moyà: «La baixa de Grosjean ens va bé perquè era el més perillós»

L'absència del número 1 gal ha augmentat l'optimisme dels espanyols

Carles Moyà es mostrà ahir optimista envers les possibilitats d'Espanya per superar França en les semifinals que es disputaran a Alacant entre el dia 24 i el 26 de setembre després que es confirmàs la baixa del número 1 francès, Sebastien Grosjean.

Pel tennista mallorquí, «per nosaltres és molt millor que no hi hagi Grosjean perquè era el jugador més perillós, si bé la seva absència també ens fica més pressió perquè som més favorits. En qualsevol cas, Espanya sempre és favorita quan juga com a local». Juan Avendaño, un dels tres capitans de l'equip espanyol, ho ratificà assegurant que «ens hem d'aprofitar de la seva absència».

Moyà apuntà també que la pista està «en perfectes condicions» per al seu joc, i confessà que afronta l'eliminatòria «amb una motivació especial». Així mateix, assegurà que de fet és el seu gran objectiu en els darrers anys.

El mallorquí, a més a més, comentà que «crec que enguany tenim una bona opció de guanyar, però no ens hem de ficar pressió perquè hi ha una generació molt bona de jugadors i, tard o prest, caurà».

L'altre mallorquí, Rafel Nadal, qui formarà parella amb Tommy Robredo als dobles, afirmà, en canvi, que França té un lleuger avantatge en el seu duel particular, encara que es veu amb possibilitats de «donar la sorpresa» en el tercer punt de l'eliminatòria.

«Enguany és el nostre primer any junts, però hem tengut bons resultats i tenim confiança de poder guanyar-los encara que ells tenguin una gran experiència a dobles», apuntà Robredo.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris