nubes dispersas
  • Màx: 18°
  • Mín: 17°
16°

Vuelta a Espanya Pérez: «Tots els meus triomfs seran sempre per a Vanesa»

Alejandro Valverde encara no descarta posar-se el mallot d'or

Santi Pérez (Phonak) tornà a demostrar una vegada més que quan la carretera es posa costa amunt és molt difícil guanyar-lo. Una victòria que l'asturià tornà a dedicar a la seva al·lota. «Aquesta victòria també és per a Vanesa, perquè tots els meus triomfs seran sempre per a ella», comentà el ciclista, molt emocionat després de guanyar dues etapes de manera consecutiva. Santi Pérez, tot i aquests dos triomfs, va evitar posar-se metes. «Ja vaig dir en començar que el meu objectiu aquí era ajudar Sevilla i Hamilton, però a partir d'ara veurem les opcions que tenim per poder lluitar pel podi i actuarem en conseqüència», assenyalà l'asturià.

El de Phonak creu que si no hagués perdut quatre minuts a la primera setmana les coses serien ara molt diferents. «Fou una autèntica llàstima perdre quatre minuts els primers dies perquè qui sap pel que podria estar lluitant ara», va afirmar.

El líder de Kelme, Alejandro Valverde, es mostrava molt content de la seva etapa ja que va retallar diferències respecte de Roberto Heras, i ara té el lideratge a només cinc segons. «He fet una bona crono i estic molt content. Confiava molt en les meves possibilitats i així ha estat», assenyalà el murcià.

Segons comentà Valverde, ja es troba molt millor de les ferides que es va fer en una espectacular caiguda. «Ja no sent mal a les ferides, així és que em trob bé», indicà. Valverde és optimista i creu que encara té possibilitats de poder posar-se el jersei d'or abans d'arribar a Madrid. «A la muntanya pot passar qualsevol cosa, i tinc temps per lluitar», va dir el murcià.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris