nubes rotas
  • Màx: 22°
  • Mín: 21°
21°

Campionat del Món Hopkins deixa KO De la Hoya

«El Botxí» acabà amb el seu rival en el novè assalt d'un intens combat

Bernard el Botxí Hopkins va connectar un poderós ganxo d'esquerra al cos d'Óscar de la Hoya, durant el novè assalt, per enviar-lo a la lona i convertir-se en el primer boxejador a posseir les corones de pes mig del CMB, AMB, FIB i OMB. L'àrbitre va aturar el combat al minut i 38 segons de la novena volta, quan De la Hoya caigué a la lona i no va poder recuperar-se després del compte de protecció, i ara el futur en la boxa del «Golden Boy» està en dubte.

De la Hoya, de 31 anys, havia suggerit que en cas de perdre aquest combat, optaria per la retirada de la boxa professional. Els pronòstics es van complir malgrat el fet que l'anomenat Al·lot d'Or havia avantatjat Hopkins, de 39 anys, en els primers episodis.

Però tal com avançaven els episodis, Hopkins desxifrà la boxa de De la Hoya i va començar a anul·lar-lo aprofitant la seva major estatura i fortalesa. En el novè «round» va connectar un poderós ganxo d'esquerra al cos de De la Hoya i el va enviar a la lona. Hopkins es converteix en el primer boxedajor a posseir les corones de pes mig versions CMB, AMB, FIB i OMB, simultàniament. L'Al·lot d'Or queda amb marca de 37-4 i 29 KO, i Hopkins amb números de 45-2-1-1, 32 nocauts.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris