cielo claro
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

Grande: «El Mallorca té un gran president»

El màxim accionista lloa Alemany, però recorda que el consell ha de tenir tota la informació

El promotor immobiliari Vicent Grande és des de fa setmanes el màxim accionista del Reial Mallorca, amb poc més del 20%. Empresari d'èxit, el seu grup -Drac- col·labora amb diferents clubs i esportistes d'elit. Manté oberts dos portals literaris a internet i organitza diferents activitats culturals mitjançant la Fundació Cabana.

-El canvi ha estat substancial. Fa poc més d'un any seguíeu el Mallorca com un aficionat més i avui en sou el màxim accionista.

-S'havia de fer i s'ha fet. Si m'hagués pensat durant dos dies, sis hores o un minut el que havia de fer, com a empresari no ho hauria fet. Era un moment en què les circumstàncies que tots coneixem -Bartomeu Cursach volia partir- requerien una acció ràpida. Vaig considerar que com era un dels que més accions tenia, havia de ser també dels que més hi aportàs, i així ho vaig fer.

-La primera ocasió que compràreu accions asseguràreu que ho fèieu per mallorquinisme. I aquesta segona?

-Perquè ho havia de fer. Digues-ne mallorquinisme, reaccionar davant unes circumstàncies concretes... Si hagués aplicat el cervell està clar que com a inversió empresarial mai no hauria invertit en el Mallorca.

-Heu invertit una quantitat important de doblers, quedau així també implicat en la gestió?

-Heu de pensar que jo tinc clar que, en principi, la meva inversió la don per perduda. Ara bé, m'agradaria que la societat guanyàs doblers, ja que així podríem fer un millor equip. M'agradaria que arribàs el dia que tinguéssim clares aspiracions d'estar entre els quatre primers. El consell d'administració, evidentment, està implicat en la gestió econòmica. Se li presenten els comptes, els projectes del club...

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris