nubes rotas
  • Màx: 20°
  • Mín: 19°
18°

El cim de Mallorca, coronat per 240 herois

Pere Palou i Liz Milne varen ser els més ràpids en el tram cronometrat de l'ascensió al puig Major


Més de tres-cents valents varen participar ahir en la tercera edició de la marxa Cicloturista Trencagarrons, una dura prova de 110 quilòmetres de recorregut i amb un traçat cronometrat de 7 quilòmetres, en l'ascensió al puig Major, on les rampes tenen un desnivell mitjà d'un 13%. El més ràpid a recórrer aquest tram va ser Pere Palou, amb un temps de 26,45, mentre que en dones la més ràpida va ser l'alemanya Liz Milne, que marcà un temps de 34.41.

Harald Suttler va ser el participant de major edat que aconseguí completar tot el recorregut, aturant el rellotge en 47 minuts i 41 segons. D'altr banda, David Gómez, un al·lot de 15 anys, fou el més jove dels que prenguren part a la marxa, amb un temps de 33,22.

Poc més de 240 ciclistes foren capaços de completar tot el recorregut, i varen prendre part després a un dinar de germanor que es va realitzar a el Foro de Mallorca. En acabar, es repartiren diplomes entre tots els participants en una marxa que, com expliquen els seus organitzadors, requereix d'una preparació específica. S'Insitut, l'Ajuntament d'Inca i el Govern han col·laborat en aquesta edició, organitzada per Sport Marketing.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris