nubes rotas
  • Màx: 24°
  • Mín: 23°
22°

El secret millor guardat de Benito Floro

Tot i tenir-lo ja en ment, el tècnic no va voler donar cap tipus de pista sobre les novetats de l'onze

74134

Floro ha treballat amb Westerveld intensament, però Moyà es perfila titular.

MONSERRAT.


Benito Floro és un home prudent, i com a tal ahir es mantingué fidel a la seva filosofia de no avançar cap de les novetats que molt possiblement es produeixin en l'equip titular que surti demà al Coliseum Alfonso Pérez. El tècnic mallorquinista recongué que té un equip compensat i, amb un somriure maliciós, es negà ahir a desvetllar alguna de les incògnites «positives» com qualificà ell mateix, envers l'equip titular que s'enfrontarà al Getafe.

Un dels principals dilemes el trobam a la porteria, on el mateix Floro assegurà que «tenim tres porters per competir per un lloc. Combinam juventut i experiència i el cert és que estam molt bé» a la vegada que reconeixia que «jo ja tenc decidit quin d'ells serà el porter titular diumenge». Els pronòstics, en aquest aspecte, apunten majoritàriament Miquel Àngel Moyà, però l'absència d'aquest durant quinze dies per haver estat convocat amb la sub'21 li podrien obrir les portes a l'ex de la Reial Societat, Sunder Westerveld.

Però el debat no se centra tan sols en la porteria, ja que com explicà ahir el mateix Floro «hi ha una competitivitat bona en totes les línies i entenc que hi hagi expectació sobre l'alineació, ja que encara no es pot parlar d'un onze tipus». Pel tècnic, emperò, «aquesta incògnita és molt positiva i és precisament el que cercàvem i desitjàvem en construir l'equip, ja que això fa que ningú no es pugui relaxar».

No obstant això, també confessà que «per una banda m'agradaria que aquesta incògnita no hi fos i que, com diu el tòpic, la gent recordàs l'alineació de memòria; per d'altra banda, emperò, prefereixo que no perquè vull que juguin tots perquè tenen un nivell semblant i així, si un té una mala ratxa, que pugui jugar un altre». Un dels jugadors que podria debutar diumenge contra el Getafe és Farinós, el qual no va poder jugar contra el Reial Madrid per lesió.

«Farinós ja es troba bé i s'entrena al mateix ritme que la resta de companys. Té moltes ganes de jugar», explicà un Benito Floro que també va reconèixer que «el mateix minut que finalitza un partit, ja sé quin tipus d'equip vull pel següent partit i bàsicament a qui alinearé o no a l'equip inicial». Farinós, així, podria formar parella amb Jorge López al mig del camp, deixant a Marcos a la banqueta i també a Campano a reubicar Marcos Vales, contra el Madrid de pivot, a la banda dreta en detriment del sevillà.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris