nubes dispersas
  • Màx: 27°
  • Mín: 27°
27°

La permanència és el primer objectiu

L'Algaida, que entrena Joan Nicolau, debuta a nacional amb prudència i molta il·lusió

P.S.Palma.
L'Algaida és el contrapunt del Collera i el Soledat, ja que a diferència dels palmesans, el conjunt que entrena Joan Nicolau no lluitarà pel títol, sinó que a priori ho farà per la permanència.

L'Algaida estrena categoria després d'haver arrasat en la regional, on no comptabilitzà ni una sola derrota en tota la temporada, i estrena il·lusió. La principal arma d'aquest equip, tot i ser inexpert, poden ser les ganes de fer les coses ben fetes i la constància. Des que el club va crear la secció femenina, han demostrat una gran seriositat i bones maneres. Així, tal com afirma l'entrenador algaidí, Joan Nicolau, «primer és salvar la categoria tan aviat com sigui possible i després ja ens marcarem un altre objectiu».

Pel tècnic, «veig les nines amb moltes ganes i il·lusió, la veritat és que hi ha un gran ambient i tenim moltes ganes de començar la lliga». L'Algaida, juntament amb conjunts com el Cristinenc i el Girona -ascendits de la regional catalana-, lluitarà per fer-se fort a casa i no patir per mantenir la categoria. A més, l'experiència del Serverina, que en la primera temporada a nacional va davallar, és una bona referència per disminuir l'eufòria.

Així, la lliga de l'Algaida, sempre a priori, serà molt diferent de la dels altres equips balears, amb molt més rodatge i experiència en la nacional. En aquest cas, val més que mai el tòpic que s'ha d'anar partit a partit, és a dir, intentant afrontar cada matx amb les màximes ganes i seriositat per sumar els punts en joc. Només d'aquesta manera s'assolirà l'objectiu.

A banda de Joan Nicolau, el cos tècnic està format per Manolo González, segon entrenador, i Joan Mesquida, preparador de porteres. Acompanyen l'equip el delegat Pep Prieto, l'encarregat de material, Tomeu Mut, i el massatgista, Joan Barceló. Tots ells donaran força perquè l'equip continuï donant alegries i la temporada que ve les Balears continuïn comptant amb tres representants a nacional.

El bon ambient que regna a la plantilla és, segons Nicolau, una garantia per continuar fent feina i tirar endavant. L'equip debutarà demà al terreny de joc del Tortosa-Ebre, un conjunt amb molta experiència i que espera millorar la imatge de la temporada passada. L'Algaida, però, intentarà que no sigui en aquesta primera jornada.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris