lluvia ligera
  • Màx: 25°
  • Mín: 24°
23°

Igor Astarloa: «Ningú pot batre Alessandro Petacchi a l'esprint»

El campió del món en ruta es rendeix a la superioritat de l'italià

El ciclista del Lampre Igor Astarloa, campió del món en ruta, no va dubtar a destacar la qualitat d'Alessandro Petacchi (Fassa Bortolo), que ahir va sumar en la quarta etapa la seva segona victòria en la Vuelta Ciclista a Espanya.

«Petacchi porta uns anys que quan s'arriba a una etapa com aquesta plana, ningú no el pot batre», va destacar el basc, que no va dubtar a assenyalar que «el vent de cara» ha servit perquè els equips no hagin atacat.

Astarloa, a més, va comentar que un esprint com el d'ahir no s'adapta a les seves qualitats. «Era difícil per a mi estar allà amb tots els millors esprintadors del món, i és perillós», va afegir.

Per la seva part, el cantàbric Óscar Freire (Rabbobank), que dilluns va acabar situat en quarta posició, va tornar a quedar amb la mel als llavis després d'acabar ahir tercer en l'etapa que acabava a Saragossa. «Anava per darrere col·locat respecte de Zabell, però Alessandro Petacchi tenia un avantatge considerable. Aquí tots són bons, al final no ha pogut ser i les forces sempre es paguen al final», va comentar el ciclista entorn al final d'etapa.

Per la seva part, Xavier Florencio (Relax Bodysol) reconeixia ahir que el fet que l'etapa s'acabés a Saragossa obligava el seu equip a «deixar-se veure» a la seu del seu patrocinador. «He estat en els intents que he pogut, perquè era important i sí, era possible guanyar», va comentar.

«Ha estat una etapa molt difícil i no ha pogut ser», reconeixia el corredor, que va ser un dels més actius durant l'etapa d'ahir, el qual va trobar enteniment amb els companys de fuga, però no amb el grup.

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris