cielo claro
  • Màx: 21°
  • Mín: 19°
22°

Benito Floro: «El nivell de Primera requereix prevenir abans que curar»

El tècnic mallorquinista justificà en l'aportació d'experiència el fitxatge de Westerveld

«El nivell de la Primera Divisió requereix prevenir abans que curar», amb aquest raonament, el tècnic del Reial Mallorca, Benito Floro justificà a Última Hora Radio el fitxatge del porter Sander Westerveld pel conjunt vermellenc. «Es va considerar que la porteria s'havia de reforçar en qüestió d'experiència, i si fos possible dins els marges presupostaris del club, i així ha estat i així s'ha fet, si no, hauríem funcionat amb els porters que tenim», comentà l'entrenador asturià, qui no volgué entrar en polèmiques i aclarí que tots els fitxatges que s'han fet «són de ple acord entre el president -Mateu Alemany-, el director tècnic -Pep Bonet- i jo. No són imposició de ningú i totes les propostes són estudiades amb profunditat i tranquil·litat abans de prendre una decisió».

Respecte de Moyà i Alberto assegurà que «són dos al·lots joves amb les seves virtuts i els seus defectes i la meva feina consisteix a potenciar les seves virtuts i corregir els seus defectes, i això només s'aconsegueix a base de feina i confiança».

Floro també parlà de la no arribada de l'esperat davanter o crack mediàtic, encarregat de fer oblidar l'absència d'Etoo i assegurà que «qualsevol demarcació que sigui susceptible de ser reforçada o per incrementar la seva qualitat, s'ha de reforçar, tant si és la davantera com la porteria o la defensa. Nosaltres estàvem oberts a incorporar algú que fos determinant en els metres finals i en la finalització de jugades, però trobar un 'crack'd'aquestes característiques, i a bon preu no és gens senzill». El tècnic vermellenc també féu una lectura positiva d'aquesta circumstància i digué que «això ens permetrà donar minuts a gent jove com Víctor, que és un jugador molt interessant que si estigués en un altre club ja l'haurien intentat fitxar-lo».

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.

Comenta

* Camps obligatoris