algo de nubes
  • Màx: 16°
  • Mín: 10°
15°

Una nova candidatura dóna la primera passa i aposta pel canvi

Els 16 candidats a assembleistes volen apropar la Federació als clubs


Una nova candidatura a la Federació Balear de Futbol ha donat la primera passa i ahir féu la seva presentació pública. Miguel Àngel Gómez, president del Son Roca i portaveu del grup d'assembleistes que es presentarà a les eleccions del pròxim 14 de setembre explicà el naixement d'aquesta la formació, «després d'estar sotmesos tants anys, pensam que ja era hora que els clubs deixam de pagar i de no pintar res».

Gómez es mostrà crític amb l'actual Junta Gestora de la Federació, «volem canviar el que hi ha, perquè els candidats oficialistes no faran res». Mateu Català, directiu del Vilafranca i portaveu de la candidatura, deixà clar que «ens presentam a l'assemblea, no a president, tot i que dins d'aquest grup hi ha persones disposades a ser president».

Per a Català, l'objectiu passa per «fer que la Federació sigui el màxim transparent possible, tant econòmica com socialment, perquè la federació és dels clubs, no al revés, volem una renovació».

Les setze persones que es presenten a assembleistes per aquesta candidatura són, pel que fa a jugadors: Manolo Moya, Jose Tirado, Pili Espadas i Jaume Pou. La representació tècnica estarà ocupada per Miquel Crespí i Josep Manuel Darder, i pel que fa als representants de clubs, s'hi presenten: Toni Massanet, Toni Mir, Toni Ramos, Vicente Martínez, Josep Forteza, Guillem Vila, Tomeu Pons, Toni Piña, Juan Palmer i els dos portaveus ja esmentats abans.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris