algo de nubes
  • Màx: 17°
  • Mín: 11°
15°

El Consorci del Joc Hípic i Cirsa signen el contracte de la lototrot

El pròxim mes de gener s'instal·laran 500 terminals en tot Mallorca

J. MORAPalma.
El Consorci del Joc Hípic, representat per Nicolau Tous, i el director general de l'empresa Cirsa, Luis Aranda, firmaren ahir horabaixa el contracte pel qual s'adjudiquen la lototrot i la promotrot a la unió temporal d'empreses formada per Cirsa i per Troijocs.

Després d'aquest acte, l'empresa adjudicatària començarà a fer feina des d'avui mateix per instal·lar, en més de dos cents punts de tot Mallorca, més de 500 terminals amb els quals aquesta travessa serà una realitat a partir del gener vinent.

Aquests terminals -«que no són màquines recreatives», com remarcà ahir el responsable de Cirsa- permetran a l'usuari jugar tant a la promotrot com a la lototrot. En el primer cas apel·larà tan sols a la sort, amb la possibilitat de «partides» instantànies que suposaran premis de fins a 500, 1.000 o fins i tot 6.000 euros. En canvi, la lototrot tindrà un funcionament semblant al de la desapareguda QH. D'aquesta manera, en cada aposta, que valdrà un euro, l'aficionat haurà d'intentar encertar els set guanyadors de les set corregudes de Son Pardo. Per ajudar-lo, i de passada per promocionar aquest esport, el terminal li donarà informació sobre els cavalls participants en quatre idiomes: català, castellà, anglès i alemany.

Els premis a repartir seran d'un mínim d'un 70% en la promotrot i d'un 60% en la lototrot. El Govern tindrà un 18% del total recaptat, del qual en redistribuirà l'11% al món del trot, que veurà realitzat un dels seus somnis de sempre.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris