nubes dispersas
  • Màx: 15°
  • Mín: 10°
15°

Un Consell sense Cursach

El nou equip directiu va prendre ja les primeres decisions, entre les quals destaca l'aprovació d'un pressupost de 23 milions d'euros per a la temporada 2004/2005

101024
J.MORAPalma.
El nou consell d'Administració del Reial Mallorca ha començat a rodar. Ahir, a l'Hotel Son Vida es va realitzar l'habitual «foto de família» després d'una reunió on ja no hi foren presents Bartomeu Cursach i els seus homes de confiança, que han estat substituïts dins el Consell per Víctor Grande, i José Miguel García.

Dels aproximadament sis milions d'euros que tenia l'anterior màxim accionista del club, quatre han estat comprats pels propis membres del Consell, a part de Toni Tugores, fins ara delegat de camp, i el grup Garbal, que entren de bell nou. Els restants dos milions d'euros es posaran a disposició del públic en general perquè puguin adquirir la seva petita part del club vermellenc.

En la seva reunió d'ahir, posterior a un dinar amb el nou tècnic mallorquinista Benito Floro, el Consell d'Administració va prendre ja les primeres decisions, entre les quals destaca l'aprovació d'un pressupost de 23 milions d'euros per a la temporada 2004/2005.

A més, el Consell va decidir per unanimitat anomenar a Vicenç Grande com a nou vicepresident del club, un càrrec que fins ara vénia ocupant Sonia Cursach. Per la seva part, el delegat de camp Toni Tugores va ser anomenat vicesecretari pel nou Consell d'Administració.

Mateu Alemany va voler agrair en els accionistes que han deixat el club, Bartomeu Cursach, Joan Tolo Seguí i Mateu Palmer, la tasca realitzada a favor de l'entitat mallorquinista durant els darrers dotze mesos.

Des d'ara, l'empresari Vicenç Grande i el Grupo Z han passat a ser els accionistes majoritaris del Reial Mallorca. Ambdós controlen un vint per cent de la massa accionarial, que és el màxim que s'ha fixat el nou Consell d'Administració. Per darrera seu se situa Miquel Vaquer, que ha incrementat notablement la seva presència dins el club, en passar d'un quatre per cent de participacions fins a un onze per cent. També tenen ara més accions tant Miquel Dalmau com Francisca March, tot i que ja per davall del deu per cent de la massa accionarial.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris