nubes dispersas
  • Màx: 17°
  • Mín: 12°
13°

Alemany: «La millor oferta rebuda continua sent la del Reial Madrid»

El president del Mallorca demana «paciència» i diu que el club «no cedirà»


Mateu Alemany no va voler valorar les declaracions de Santos Márquez, però sí remarcà, en acabar la reunió del consell d'administració del Mallorca, que «la millor oferta rebuda de moment ha estat la del Reial Madrid».

Alemany, qui no volgué tampoc comentar cap xifra, assegurà que totes les ofertes arribades al club són fins ara inferiors a la del club blanc, i que per aquest motiu, «lògicament», no s'han pres en consideració i no han estat remeses al conjunt madridista.

El màxim dirigent vermellenc, que recordà que farà arribar al Madrid les ofertes que hi hagi per Etoo «quan jo vulgui», demanà per damunt de tot «paciència» a l'hora de resoldre aquest serial, sense descartar que en aquest escenari la sortida del camerunès es pugui produir «el 30 d'agost» si així es desenvolupen els esdeveniments.

Mateu Alemany només va entrar a valorar les xifres oferides al Mallorca per referir-se als quinze milions d'euros, que era l'oferta presentada pel FC Barcelona, tot i que ahir Santos Márquez assegurà que havien estat vint. Segons el president del Reial Mallorca, «els quinze milions oferits suposen per al Mallorca la meitat, és a dir, set milions i mig, fet que suposa un preu inferior al cost d'adquisició».

Per Alemany, és «impossible» per sentit comú que tres anys després del seu fitxatge, i atès el seu creixement com a futbolista, s'accepti una oferta d'aquest tipus. Per tot això, Mateu Alemany incidí a demanar «paciència», ja que «si el jugador i nosaltres no estam d'acord, no serà possible arribar a una entessa».

El president es mostrà convençut que Etoo no emularà Makelele i es declararà en rebel·lia, i afirmà que probablement el camerunès viatjarà divendres amb la resta dels seus companys fins a Anglaterra. En qualsevol cas, no ho volgué donar per segur. És el més lògic, en un moment com el que es viu.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris