algo de nubes
  • Màx: 18°
  • Mín: 12°
14°

«Cursach ha fet molt pel Reial Mallorca»

Vicenç Grande, nou màxim accionista, diu que n'adquirí el 20% perquè sentí que «havia de fer-ho»


Avui es durà a terme el primer consell d'administració del Reial Mallorca des que la setmana passada es va oficialitzar la sortida de Bartomeu Cursach del club illenc.

A partir d'ara, el Grupo Z i Vicenç Grande, que inclourà dins el Consell el seu fill Víctor, seran els grans referents, ja que amb un 20% d'accions cadascun s'han convertit en els accionistes majoritaris. L'empresari mallorquí, fins ara en possessió d'un 8'60 per cent del paquet accionarial, decidí incrementar substancialment la seva participació per una raó tan senzilla com que «havia de fer-ho». «Vaig xerrar amb en Tolo (Cursach) poc abans de la seva partida i de seguida em vaig decidir a fer una passa cap endavant i realitzar aquesta inversió».

-Us va costar molt?
-Bé, ho vaig xerrar amb la meva família i ells varen decidir donar-me suport. A partir d'aquí no m'ho vaig pensar gaire més. De fet crec que si ho hagués fet, no hi hauria posat més doblers, perquè es tracta d'una decisió basada en els sentiments. Empresarialment potser no sigui la millor opció, però sabent que la part de Cursach tenia dos pretendents de fora de Mallorca, vaig voler fer un esforç perquè el club no es posàs en mans de fora de l'Illa.

-La sortida de Cursach ha estat molt menys traumàtica del que es preveia.

-Sí, sens dubte. Jo crec que tots hem d'estar molt agraïts a Tomeu Cursach pel que ha fet pel Mallorca. Tot i que només ha estat un any en el club, pens que haurà estat un personatge molt important en la seva història del Mallorca. Per ventura si ell no hagués fet la passa l'estiu passat, ara l'entitat no seria dels mallorquins.

-En qualsevol cas, el club continuarà apostant per la gestió de Mateu Alemany, no?

-Així és. La feina realitzada fins ara ha estat molt bona: per primera vegada en els 89 anys d'història del club, hem encadenat vuit temporades consecutives a Primera, i el que puc dir als seguidors és que aquest consell d'administració no tirarà pedres damunt el seu sostre. Mirarem de fer el millor per al Mallorca, i tant de bo que puguem patir una mica menys que l'any passat.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris