cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

Regata Breitling El «Telefónica-Movistar», gran campió

L'embarcació de Pedro Campos derrotà gràcies a una major regularitat el «Tau-UBS»

DdBPalma.
ETelefónica Movistar es proclamà vencedor de la Regata Breitling Illes Balears disputada en aigües de Mallorca, amb una avantatge de vuit punts sobre eTau Cerámica-UBS, segon classificat, i, per tant, relleva eBribón en la conquesta de la famosa gorra Breitling de plata i or.

En el darrer dia de competició de la desena edició d'aquest torneig, es mantingué la mateixa tònica i la màxima igualtat entre els participants, en una jornada marcada sobretot pel vent.

En la primera meitat de la cursa, el domini al capdavant de la regata era altern entre eCaixa Galicia, Tau Cerámica-UBS, Bribón i Azur de Puig, que dominaven els vaixells més petits.

En la segona part l'increment de la força del vent i un nou canvi de recorregut provocaren canvis en la classificació: Near Miss, primer, seguit de Zurich, segon i de l'Ono, tercer; a continuació Telefónica Movistar, Caixa Galicia i Memo Memulini.

La segona regata del dia es convertí en la més decisiva del campionat amb el lideratge a favor deTelefónica Movistar. ETau Cerámica intentà imposar la seva tàctica, però com que no podia marcar al seu màxim rival, tot quedava enlaire fins al final.

El vent continuà pujant d'intensitat i les posicions de temps compensat a mitjan recorregut eren dominades per l'Azur de Puig, Orlando Olympus i Near Miss. Amb l'augment del vent les embarcacions de menor eslora defensaren millor el seu rating i finalment eTelefónica Movistar, de Pedro Campos, s'adjudicà el campionat per davant deTau. Per la seva banda, el vaixelBribón quedà en setena posició i eCAM del príncep Felip va fer novè.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris