algo de nubes
  • Màx: 15°
  • Mín: 11°
14°

El «Tau» desbanca el «Telefónica Movistar» imposant el seu estil

«CAM» i «Bribón» tingueren una bona actuació i recuperen les opcions


El vent ahir va fer acte de presència a la badia i el famós embat va col·laborar perquè es disputàs una apassionant segona jornada de regata. Les tres embarcacions reials en foren les protagonistes, juntament amb eTau UBS, que firmà una brillant actuació i es col·locà líder de la classificació conjunta.

La primera de les dues proves fou dominada peTau de Laureano Wizner, però l'emocionant va ser la segona. El rei Joan Carles a la canya deBribón i el príncep Felip patronejant eCAM marcaven el ritme de la competició i es disputaven el primer lloc. Finalment el príncep Felip no va poder amb el rei i eBribón guanyà la darrera prova del dia, en la qual eTau continuà amb la seva bona actuació i acabà tercer.

Quan encara falta que es disputi la darrera jornada, que tindrà lloc avui, no hi ha res decidit. De moment eTau UBS lidera la classificació conjunta, en què desbanca eTelefónica Movistar, que a pesar que ahir va vèncer en les dues proves a la categoria IMS 600, no ha pogut encarar-se amb els velers de major eslora. Tot i així, eTelefónica és segon i amb opcions d'endur-se la gorra d'or i plata.

En tercera posició es troba eCaixa Galicia, que amb una actuació discreta però eficaç ocupa una plaça de podi. El quart i el cinquè llocs són per aBribón i eCAM, que amb la bona actuació d'ahir recupera posicions. La sisena posició l'ocupa l'Azur de Puig de la infanta Cristina.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris