cielo claro
  • Màx: 16°
  • Mín:

El «Telefónica Movistar», primer líder

El «Bribón» del rei i el CAM del príncep no tingueren una jornada lluïda


ETelefónica Movistar és el líder de la classificació conjunta de la Breitling després de les dues primers proves de la regata, disputades ahir en aigües de la badia de Palma. Per altra banda, el guanyador de la Gorra Breitling d'or i argent de la darrera edició, eBribón del rei Joan Carles no tingué una actuació brillant i és cinquè, mentre que CAM, patrojenat pel príncep Felip, a pesar de quedar segon de la segona mànega, és novè en la clasificació conjunta.

Ahir s'esperava una interessant lluita entre el veler del rei Joan Carles i eCAM del príncep, però cap dels dos no tingué sort. La primera de les dues proves de barlovent i sotavent disputades ahir es caracteritzà per la poca força del vent, fet que afavorí les embarcacions de menor eslora -IMS 600- que dominaren la cursa en tot moment. El guanyador de la primera mànega va ser eZurich de Jordi Calafat, seguit peTelefónica Movistar i peMemo Memulini.

A la segona prova el vent ja va bufar amb més intensitat i els vaixells de més eslora pogueren recuperar posicions. Va ser el cas deCaixa Galicia, el millor de la prova, o deCAM, que n'obtingué el segon lloc amb una bona actuació. ETelefónica es va defensar entre els grans i va ser quart.

A la Breitling hi ha una classificació conjunta entre tots els vaixells sense diferenciar la seva eslora, i que és la que determina el vencedor de la prestigiosa Gorra d'or i d'argent. Aquesta clasificació, a falta de quatre proves per disputar entre avui i demà, l'encapçala eTelefónca Movistar (IMS 500) seguit deTau (IMS 600), el Caixa Galicia (IMS 600) i eMemo Memulini.

Quant a les embarcacions de la família reial, eBribón del rei és cinquè, seguit per la nau de la infanta Critina, l'Azur de Puig. Més lluny es troba eCAM, patronejat per Fernando León i pel príncep Felip, encara que en la inscripció oficial aquest darrer és el patró de l'Aifos, que és la embarcació de la Armada però que fa tres anys navega amb eCAM arran de l'amistat que uneix els dos capitans.

COMENTARIS

De momento no hay comentarios.

Comenta

* Camps obligatoris